Skocz do zawartości

[rower] Author Basic 2010 vs. Unibike Evolution 2010

DexterousCK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Możesz to czyms poprzeć? Czy po prostu marketing z Tobą zrobił wszystko to co jego twórcy przewidzieli? (czasami trzeba mocno kimś potrząsnąc) Polecam ten temat --> http://www.forumrowerowe.org/topic/57670-ramy-producenci/

Popieram to tym, że Scott nie produkuje masówki składanej przez chińskie rączki tylko robi rowery, które w porównaniu do mark takich Unibike Merida nie można kupić po sezonie lub rok później bo prostu już ich nie ma dostępnych, wszystkie się sprzedają.

Warto też pamiętać że marka Scott uznawana jest przez wiele sklepów, magazynów za najlepszą na świecie.

Ja tam jestem zadowolony :)

Napisano

Moze marki typu mbike,unibike,kross to nie ta sama liga to spece,treki ale z mniejszych kwotach sa o wiele lepsze, jednak tego nie wziales pod uwage, bo oceniasz tylko najlepsze produkty, a gdyby tak to mialo wygladac, ceny rowerow zaczynalyby sie od parenastu tysiecy, tak jak w motoryzacji, sa marki toyota,fiat i sa ferrari,lamborghini.

Napisano

Jeśli kupiłeś za cenę katalogową to moim zdaniem trochę przepłaciłeś. Cóż, mimo wszystko życzę świetnych tras ;) i przyjemności z użytkowania roweru.

Napisano

sprzedawca powiedzial ze moze albo spuscic troche albo w cenie dodac deore zamiast tourneya i jakies drobiazgi.

Nie twierdze ze inne rowery sa złe ale to tak jakby miec 45000 zł i dołozyc jeszcze 5000 i miec mercedesa z gorszym wyposazeniem zamiast opla lub hyundaja z super wyposazeniem.

Roznica jest taka ze w moim przypadku mam mercedesa z naprawdę nie wiele gorszym wyposazeniem od jakiegos opla w podobnej cenie ;)

Jak bede go miał u siebie i pojezdze troche to napisze odczucia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...