Cymmes Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam! Jak w powyższym temacie. Czy ktoś się może wybiera? Są chętni? Pozdrawiam Marcin
d0cent Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Zapraszam do przeczytania relacji z TDPA: http://www.makaronzserem.eu/2011/08/08/tour-de-pologne-dla-amatorow-2011-relacja/
Cymmes Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Napisano 21 Sierpnia 2011 Byłem i udało mi się ukończyć. Jestem szczęśliwy i zadowolony bo to dla mnie już sukces. Mój czas 2:51:43 co dało 710 miejsce z średnią prędkością 19,78km/h (710 miejsce, ukończyło 790 ludzi, 99 zawodników nie sklasyfikowano). Dla mnie super przeżycie i doświadczenie. Pierwszy raz brałem udział w tak zorganizowanym i przygotowanym wyścigu. Sądzę, że gdyby nie wyścig i nie współzawodnictwo "ściganie" to przejechanie tej trasy zajęło by mi godz dłużej. Osobiście polecam każdemu! :-)
noriska Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 [Tour de Pologne dla amatorow] trasa w pliku Tacx Witam sedecznie rowerzystow. Jestem tu zupelnie nowa na forum i od razu po prosbie Szukam kogos, kto moglby mi udostepnic trase TdPdA z tego roku zczytana z GPS Garmin - najchetniej w formie pliku tacx A moze ktos ma te trase zarejestrowana na stronie Garminu? Nie mialam okazji uczestniczyc w tym roku ale planuje w przyszlym roku. Na razie, ze wzgledu na miejsce zamieszkania, wysciguje sie w skandynawskich rajdach: VÄTTERNRUNDAN (300 km w Szwecji) i Jentetråkket (120 km) w Norwegii. Czy mi ktos pomoze? Prosze Ja ze swej strony moge udzielic duzo informacji o Vätternrundan (niestety juz calkowicie zabookowany na przyszly rok) jak i Styrkeprøven (Jentetråkket jest jego mala czescia) - moze ktos sie wybiera? Pozdrawiam z Norwegii
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.