karol86 Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam. Niedawno zakupiłem ramę Scott-a Addict SL razem w widelcem plus wszystkie łożyska i zaciski w komplecie. Jak poskładałem wszytko do kupy okazało się że mam luzy na widelcu i jak nie próbuje tego złożyć zawsze mam luz. Jak ktoś wie jak to złożyć to prosił bym o podpowiedz bo na pierwszy rzut oka wydawało się to łatwe ale teraz już przy tym wymiękam. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejek16 Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A stery do tego były nowe? Sent from my Desire HD using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 poszukaj tematu o sterach a-head w dziale konserwacja sprzętu:) to pewnie rozwiąże twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.