Shelbyboy Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam Dałem niedawno hamulec do odpowietrzenia, i przy odpowietrzaniu nie były do końca dociśnięte tłoki Teraz mam problem bo nie dość że nie hamują tak jak dawniej (gumowy skok klamki) to jeszcze skok dźwigni jest minimalny. Pomóżcie bo mnie krew zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Reklamacja? Jeśli nie - to może sam się zabierz za "wymianę" płynu. Na forum są opisy i "reportaże" z tej czynności. Dwie strzykawki + kawałek guowego wężyka i olej mineralny powinny załatwić sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Za dużo płynu w układzie. Rozkręć zbiorniczek wyrównawczy, podpompuj trochę klamką, nadwyżka powinna sie wylać i działanie hamulca wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ja bym im oddał i powiedział co za g.... zrobili. Powinni poprawić swój błąd w końcu zapłaciłeś za tą usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelbyboy Napisano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki sznib miałeś racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 a może masz klocki wytarte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.