Mychu Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Witam, dzis zauważyłem, że mam pęknięte 2 podkładki w Juicy 3. Chodzi o te podkładki widoczne na zdjęciu między zaciskiem a adapterem (te grubsze). Można to gdzieś kupić czy trzeba sztukować w Castoramie? Acha a takie śruby jak ta, która na zdjęciu jest dokręcana gdzie mogę ewentualnie kupić? Też trzeba sztukować? Będę wdzięczny za podpowiedź Pozdrawiam
kar268 Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Podkładki nie wiem, ale co do śrub idz do sklepu gdziemożesz kupić nakrętki śrubki itp. Weź swoja na wzór i bez problemu dostaniesz.Jak dobrze pamiętam jest to śruba M5 na allegro widziałem 2 sztuki za 4,50
sender Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Sprawę podkładek przerabiałem całkiem niedawno. Kup klocka V-brake z takimi podkładkami i śmiało możesz je podmienić.
cichy66 Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Avid-owskie podkładki baryłkowe lubią pękać.Śruby i podkładki znajdziesz w najbliższym sklepie z częściami rowerowymi.
Hetman Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Śruby kupuj wytrzymałości co najmniej 8.8 - są takie w marketach budowlanych nawet. Podkładki baryłkowe niestety tylko po sklepach rowerowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.