piterd3 Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam wszystkich Panowie potrzebuje małej porady szukam sobie roweru i miałem okazję przejechać się dziś Giant TALON 29'ER jestem bardzo mile zaskoczony odczuciami z jady jako amator.Szukałem do tej pory coś na 26-kach aż do dziś .Potrzebuje porady czy jest to dobry wybór dla człowieka który do tej pory jeździł rowerem miejskim 28 a chciał by troszkę się powygłupiać na leśnych drogach.Mam 182 cm wzrostu i 98kg wagi ciała oraz 34 lata rower chciał bym by nie był zbyt agresywny a przy tym Giancie odniosłem takie wrażenie.Jeżdżę sporo również po mieście .Wynegocjowałem 200 zł czyli cena 2800zł jeśli macie jakieś inne propozycje bardzo proszę o napisanie swoich spostrzeżeń.Kwota jaka dysponuje to max 2800zł. Z góry dziękuje .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 proponuje mimo wszystko kupic duzo lzejszego mtb na kolach 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarkes Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Talona 29er i jak do mojego "niewyścigowego" stylu jazdy - bardzo sobie chwalę tą maszynkę. Jeżeli nie zależy Ci mocno na wadze i nie zamierzasz brać udział w wyścigach to szczerze polecam. Więcej wrażeń z jazdy w temacie poniżej: http://www.forumrowerowe.org/topic/86126-rower-giant-talon-29er-wasze-opinie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nie zależy mi na ściganiu się oraz na wadze mniejszej o kilogram spodobał mi się ten rower dla tego że wjechałem na schodek jak bym jechał po prostej gdzie przy moim miejskim rowerze przed każdym krawężnikiem musiałem wyhamowywać bądź unosić koło a tu przy tej oponie i amortyzatorze jest inna kultura jazdy a na tym mi najbardziej zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no to sam sobie odpowiedziales, co kupic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi