Jarekxbike Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Witajcie wszyscy forumowicze, jestem zainteresowany kupnem nowego roweru i chciałbym otrzymać od was trochę pomocy w związku z tym zakupem... Chodzi mi o to że podobają mi się dwa rowerki, Giant Brass 2 i Cube Aim.. Mam problem który z nich wybrać i przy okazji podać mi rozmiar ramy, mam 178cm wzrostu. Jakieś plusy i minusy roweru.. Pozdrawiam =)
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 jak chcesz zeby Ci ktoś pomógł wklej tutaj zdjęcia i specyfikacje rowerów, bo nei każdy będzie grzebał po necie i tracił czas
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 a jak chcesz korzystać z tych rowerów? bo brass jest do dirt jumpingu i streetu, a cube to normalny xc - w dodatku z dośc słabym osprzętem za taką kase
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 no to cube odpada do streetu. ten brass spoko nawet, ale za taką kase ile on kosztuje katalogowo mozesz mieć krossa signa ds2, który ma lepszy amor, hamulce... no chyba ze bardzo bardzo Ci sie podoba ten giant no to bierz, ale za taką cene mozna mieć lepiej wyposażony rower
Jarekxbike Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 Jestem otwarty na jakieś inne propozycje =) tylko cena.. tak do 2000zł
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 i sprzęt ma być nowy? poszukaj na forum bo juz mnóstwo osób przed Toba miało podobne dylematy
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 jak z nowych to poprzeglądaj starsze tematy - juz nie jedna osoba szukała roweru do takich zastosowań, jak używka to przeglądaj allegro, dawaj jakieś oferty to ktoś Ci powie czy warto czy nie
berkas97 Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Moje propozycje: Kona Shred Drugi Shred Za pozostałe pieniądze możesz wymienić to co ci nie pasuje.... Ja OSOBIŚCIE wziąłbym drugą propozycję,wymienił koła na coś na obręczach DM24 i piastach novateca, ale z kolei tym rowerom jest bliżej do dirtu niż street'u :/
Jarekxbike Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 A jeżeli już bym się zdecydował na brassa to jaki rozmiar ramy? S, M, L??
berkas97 Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Ja mam 187 wzrostu, i jeżdżę na Giantowskim L. Wydaje mi się że dla ciebie M będzie akurat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.