Skocz do zawartości

[rower] brass czy aim

Jarekxbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie wszyscy forumowicze, jestem zainteresowany kupnem nowego roweru i chciałbym otrzymać od was trochę pomocy w związku z tym zakupem... Chodzi mi o to że podobają mi się dwa rowerki, Giant Brass 2 i Cube Aim.. Mam problem który z nich wybrać i przy okazji podać mi rozmiar ramy, mam 178cm wzrostu. Jakieś plusy i minusy roweru..

Pozdrawiam =)

Napisano

jak chcesz zeby Ci ktoś pomógł wklej tutaj zdjęcia i specyfikacje rowerów, bo nei każdy będzie grzebał po necie i tracił czas ;)

Napisano

a jak chcesz korzystać z tych rowerów?

bo brass jest do dirt jumpingu i streetu, a cube to normalny xc - w dodatku z dośc słabym osprzętem za taką kase :)

Napisano

no to cube odpada do streetu.

ten brass spoko nawet, ale za taką kase ile on kosztuje katalogowo mozesz mieć krossa signa ds2, który ma lepszy amor, hamulce... ;)

no chyba ze bardzo bardzo Ci sie podoba ten giant no to bierz, ale za taką cene mozna mieć lepiej wyposażony rower ;)

Napisano

i sprzęt ma być nowy?

poszukaj na forum bo juz mnóstwo osób przed Toba miało podobne dylematy ;)

Napisano

jak z nowych to poprzeglądaj starsze tematy - juz nie jedna osoba szukała roweru do takich zastosowań,

jak używka to przeglądaj allegro, dawaj jakieś oferty to ktoś Ci powie czy warto czy nie :)

Napisano

Moje propozycje:

Kona Shred

Drugi Shred

Za pozostałe pieniądze możesz wymienić to co ci nie pasuje....

Ja OSOBIŚCIE wziąłbym drugą propozycję,wymienił koła na coś na obręczach DM24 i piastach novateca, ale z kolei tym rowerom jest bliżej do dirtu niż street'u :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...