kepa416 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam prosiłbym was o opinię ponieważ wydaje mi się że trochę są pomieszane te pancerze i albo są za długie albo zostały źle przełożone te od dźwigni przerzutek są dość mocno wygięte za dźwignią no i opierają się o koronę amortyzatora co sądzicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dotykają amortyzatora bo masz chyba za bardzo przekręcone manetki w dół( do góry i po problemie). Chociaż pewnie tak ma być. Taki styl raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dotykają bo są za długie, logiczna rzecz. Przykrócić je troszku i powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Przekręcenie manetek do góry dużo nie daje poza tym mi jest tak wygodnie mam dość długie palce poza tym klamka od hamulca ogranicza manetki bo są one trochę wypukłe w miejscu styku i klamki mam dobrze a manetki są trochę dziko skierowane do góry. Raczej zastanawiało mnie to czy nie lepiej było by owinąć pancerz w koło główki, tak jak miałem zawsze że prawa linka od przerzutki nie powinno wchodzić lewą stroną pod ramą tak jak miejsca ma hamulec. tylko wtedy muszę je skrzyżować w okolicy siodełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.