marcinek1992 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witajcie dzisiaj rozebrałem przednie koło i ku mojemu zdziwieniu zauważyłem że okładziny w tym no-namowskim hamulcu są całkowicie juz metalowe. czy da rady wymienić takie coś oto fota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 najlepiej poszukaj na allegro i licz na dużo szczęścia, bo szczerze mówiąc pierwszy raz coś takiego na oczy widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Klocki to to czarne po prawej i metaliczne to one nie są. Zużyte chyba tez jeszcze nie fatalnie co widać na fot. 1. A to metalowe, srebrne to są tłoczki hamulcowe. Może jakieś zamienniki dobierzesz na Allegro albo gdzieś ale szczerze wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Klocki owalne. Proszę bardzo Ostatnio mój znajomy wymieniał, i kupował od tego sprzedawcy. Miałem je w ręku i są dość dobrze wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Może się mylę ale klocki chyba nie są zużyte.Przynajmniej wydaje mi się tak z pierwszego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 To swoją drogą. Może po prostu są zatłuszczone jeśli hamulec słabo hamuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.