MonoVan Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Po długich wojażach przedstawiam Wam już "prawie" skończony rowerek Giant Trance X4. To moje małe "enduro", które pozwala mi poszaleć zawsze i niemal wszędzie jedno jest pewne, jazda na nim daje mi ogromną radość. Rama: Giant Trance X4 M Amortyzator: Rock Shox Revelation dual air u turn Damper: Giant Stery: Cane-Creek Mostek: Ghost 70mm Top Cap: Bontrager Kierownica - Pro 700mm gięta Chwyty - Lapierre skręcane Opony: Maxxis Ardent 2.25 zwijane Dętki: Maxxis ultralight/Decathlon Obręcz przód: Mavic Crossride Obrecz tył: Mavic XC 717 Piasta przód: Mavic Crossride Piasta tył: DT Swiss 240s Szprychy przód: Mavic Crossride Szprychy tył: DT Swiss Competition Korba: Shimano SLX 175mm Suport: Deore SLX Pedały: Shimano PD-M520 Kaseta: Shimano Deore XT HG-93? 9rz Łańcuch: Shimano Deore XT 7701 Spinka: SRAM Powerlink złota 9rz Pancerze: Jagwire Przerzutka przednia: Shimano Deore SLX Przerzutka tylna: Shimano Deore XT m770 Hamulec Przedni: Avid Code R Klocki przód - Avid organiczne Tarcza przód: Avid Clean Sweep G3CS 203mm Hamulec tylni: Avid Code R Klocki tył: Avid organiczne Tarcza tył: Avid Clean Sweep G3CS 203mm Klamki: Avid Code R Manetki: Shimano Deore XT sl-m770 Sztyca: Ritchey comp Siodło: Trek w najbliższym czasie do wymiany idzie Koło przód , Damper , i może coś pomyślę z rurkami. Waga całego roweru oscyluje w 13.2kg Fotki https://picasaweb.google.com/111375788856600087312/OstatnioZaktualizowane?authkey=Gv1sRgCOv0vLal_oeG2wE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam0148 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gdzie dorwałeś ramę ? Czy kupiłeś rower i potem go przerabiałeś ?Sam poszukuje tej ramy pod części Sram X.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.