tomassekk Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam bikerów. Wczoraj zakupiłem swój 1. zestaw SPD Mieszkam w Holandii, tutaj ceny Shimano sa nieco wyzsze niż w PL, miały być pedałka M540, jednak wypatrzyłem w sklepie Crank Brothers candy C za 30 eu Buty to Scott MTB Trail przecenione z 80 na 55 Eu. Zależało mi na butach wyglądających bardzo 'normalnie', a tak właśnie wyglądają te Scott'y, sprawiają wrażenie bardzo solidnych, podeszwa sztywna, ale chodzenie nie sprawia problemu. Kupiłem rozmiar 43 i taki też zawsze mam, mierzyłem Shimano i były cyrki ;/ Póki co zamontowałem bloki i wpiąłem się pare razy na "sucho" , gdyż czekam jeszcze na rowerek. Wpięcie jest ok, wypiecie 15 st. Jak na pierwszy zestaw jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kar268 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Też planuje jakiś zestaw SPD ale jak na razie brakuje funduszy Pozdrawiam i życzę miłej jazdy na nowym zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.