MatiK Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Witam! Mam pytanie, jest mozliwa zmiana skoku w rst space jump? Chciałbym go troche podwyższyć. Golenie teraz wystają na 130mm a skoku ma 100. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondavid Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam. Podpinam się do pytania kolegi. Jak ktoś wie proszę opisać co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Z tego co wiem to jest mozliwosc tylko taka, jak dodanie podkladki pod trzpien, zaraz za tą 'gumką''odbojnikiem'. Ja stwierdzilem ze nie bede sie w to bawil, przy okazji zalałem amortyzator olejem i nie musze juz uzywac brunoxa zeby plynnie chodzil. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 żeby podnieść skok, a nie tylko wysunąć lagi musisz dać dłuższą sprężynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.