brt0555 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Witam! Szukam chetnej osoby, z ktora moglbym zamowic 1litr Rohloffa na spolke. Podzielilibysmy sie kosztami 1l i przesylki(104 na osobe wychodzi za 500ml) oraz iloscia, czyli wychodzi 0.5l na glowe, co jest moim zdaniem oplacalne. Jeszcze sie zastanawiam czy tak zrobic, bo nie znalazlem lepszego smaru dlatego szukam na razie chetnej osoby, co do odbioru to bysmy umowili sie w konkretnym miejscu i bym odebral swoja czesc(mieszkam poza Lodzia). Zapomnialem dodac, ze fajnie byloby gdyby ktos mial znizke w tym sklepie, tym samym koszty maleja. Pozdrawiam i czekam na chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Nie ma nikogo chetnego? Moglby mi ktos napisac,czy w Lodzi dostane ten smar w ilosci 1l? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 0,5l oleju na głowę to sporo, a tym samym 100zł to też dużo. Nie mam aktualnie tylu pieniędzy. Może gdyby się znalazły jeszcze 2 osoby, t byłbym chętny na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Używaliście to kiedyś? Przecież to się strasznie lepi, jeżeli mówimy o oleju do łańcucha, może mówimy o innym oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mowimy o Rohloffie, ktory jest uznany jednym z lepszych smarów do łańcucha i starcza na długo. Na razie moja propozycja nieaktualna, bo juz zamowilem tutaj na forum 100ml u jednego z użytkowników. Lepszego nie widziałem jak do tej pory. Rohloff jak zda test to zakupie może więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Starcza na dlugo to Vexol z Castoramy za 15zl za 1L od hmm 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 A jak sie sprawuje? Mocno brudzi? Szukam czegos co zapewni mi dobre smarowanie, ale nie bedzie lapac syfu- chociaz to mniej istotne bo jezdze po szosie, wiec lekki kurz zawsze mozna zetrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Brudzi jak na moje oko bardziej niż FL zielony ale też więcej km wytrzymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janaro Napisano 26 Maja 2011 Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Napisałem do Was, nie wiem czy sprawa zakupu jeszcze aktualna, ale ja też jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 U mnie finanse słabo, więc odpadam z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Wiecie może, gdzie aktualnie w Łodzi można kupić olej Vexol. Byłem w Castoramie i go nie znalazłem niestety, są inne oleje, ale Vexol'u tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Najlepiej kupić piątkę i porozlewać do jakichś kroplomierzy po 200ml każdy. 25 buteleczek po ~ 33 pln każda to nieduży wydatek. Rok czasu minął od kiedy smaruję i nie ma co narzekać. Każdy deszcz zmyje smar Rohloff tj. inne smary. Mimo tego naprawdę jest wydajny i ma dużą lepkość. Zbiera syf ale w ilościach do przyjęcia. Najpierw trzeba zebrać chętnych a potem kasę na kupno bańki. Także, kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.