buchar69 Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Witam, jak napisałem w temacie proponuje wszystkim rowerowym zapaleńcą transport. Wiem jak ciężko jest coś znaleźć, dlatego wychodzę wam naprzeciw z pomocną dłonią. Posiadam 9 osobowego busa [mercedes sprinter] i mnóstwo wolnego czasu(wakacje pomaturalne). Mieszkam w Górze, niedaleko Głogowa, Leszna, Rawicza. (pogranicze woj. dolnośląskiego, lubuskiego, i wlkp) i mogę spokojnie zaproponować ludzią transport którego koszt będzie relatywnie niski, ponieważ nie jestem żadna komercyjna firmą tylko zwykłym młodym chłopakiem który chetnie pomoże a sam przy okazji sie zabierze na przejażdżke, ponieważ też jeżdże rowerem. Wiecej info pod nr tel 726 431 978 ew pw lub e-mail buchar69@gmail.com
buchar69 Napisano 22 Maja 2011 Autor Napisano 22 Maja 2011 Trochę się przeliczyłem i przy kpl. osób nie wejdzie odpowiednia liczba rowerów, ale 6 osób i 6 rowerów już spokojnie.
dejot Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 No i się wykruszyła jedna osoba:) To jeśli możemy to poprosimy o zarezerwowanie tych 4 miejsc dla ekipy z Pozen
buchar69 Napisano 23 Maja 2011 Autor Napisano 23 Maja 2011 ok, a jeśli będzie więcej to można myśleć o wypożyczeniu przyczepki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.