Skocz do zawartości

[zawody] Family Cup Radzionków

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem :P A ja byłem i zająłem trochę słabe miejsce bo 5 w młodzikach i to było na 10, ale co zrobić przynajmniej teraz wiem że trzeba się wziąć do roboty i za rok będzie lepiej.

Napisano

Byłem, to w sumie moje pierwsze zawody, zdublowali mnie (zaliczyłem tylko 7 kółek) ale i tak dałem z siebie maksa, a na zjazdach nawet wyprzedzałem, tylko brzuszek na podjazdach jeszcze troszkę przeszkadzał ;) Jeżeli ktoś kojarzy gościa w niebieskich szortach z lidla na czarnym Basicu, to byłem właśnie ja ;)

Napisano

Też byłem trasa banalna mogli wykorzystać bardziej potencjał tego parku.

Ogólnie ja zaliczałem ekstra ścig miałem 10 kółek i wygrałem w juniorach. Super atmosfera itp... ogólnie bardzo fajne zawody ! :D

Napisano

Trasę można było wytyczyć ciekawą, ale Radzionków musiał się alejkami pochwalić...

Jak na fakt, że w tym roku tylko kilka razy byłem na rowerze, trzecie miejsce w orlikach cieszy :D

DarthVader: 10zł jak na "XC" to normalna cena, a nie "tylko" ;)

Napisano

Też byłem. Organizacja jak na Family Cup super - najlepsza z dotychczasowych impreza na jakich u nich byłem. Miejsce 10 w kategorii H więc nie jest źle :)

Napisano

Taa 10 zl normalna cena, w 2010 bylo family cup w Bytomiu na dsd i ztego co pamietam 35 zl i organizacja tragiczna, ale trasa lepsza

Napisano

Miałem na myśli normalne XC. Na DSD zawsze brali kwoty z kosmosu na Family Cup, bo myśleli, że na takich zawodach da się zarobić...

Napisano

Taa 10 zl normalna cena, w 2010 bylo family cup w Bytomiu na dsd i ztego co pamietam 35 zl i organizacja tragiczna, ale trasa lepsza

Trasa niewiele lepsza ale organizacja w Bytomiu to było dno. Od Radzionkowa niejeden organizator może się uczyć. Sprawnie, szybko, tylko do ciepłego posiłku można mieć zastrzeżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...