Skocz do zawartości

Iwonicz Zdrój

srebrny ford

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że jest to mój pierwszy post w grupie podkarpackiej witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich rowerzystów w regionie. Pod koniec maja wybieram się na kilku tygodniowy pobyt do Iwonicza Zdrój. Prawdopodobnie nie będę mógł zabrać ze sobą roweru (problemy z przechowaniem w sanatorium) więc zastanawiam się jakie są możliwości wypożyczenia w miarę porządnego roweru MTB na miejscu. Jeśli jest na forum ktoś z okolicy Iwonicza i ma jakieś informacje na temat gdzie jak i za ile można wypożyczyć rower to czekam na info. Nie ukrywam że liczę też na miłe towarzystwo podkarpackich bikerów i udział w wycieczkach po okolicy.

Napisano

Aktualnie mieszkam za granicą ale jestem z Iwonicza. Rowery raczej na pewno gdzieś można wypożyczyć ale nie powiem ci gdzie bo nigdy nie wypożyczałem. Możliwe że i w sanatorium można.

Napisano

moze lepiej zapodaj jakie to sanatorium - gdzie dokladnie

i poszukaj kogos co w razie problemow z przechowaniem

pomoze i udostepni miejsce na rower.

za tydzien jest tam maraton i sporo osob czyta forum

Cyklokarpaty.Tam napisz

Napisano

Ja akurat jestem z Iwonicza. Wypożyczalnia rowerów jest na pewno przy parkingu 24h -łatwo trafić co do ceny, mogę się dowiedzieć.

A jest tutaj gdzie jezdzić- jakby co moge coś pomóc

Napisano

Dzięki za zainteresowanie.

Jeszcze nie podjąłem decyzji czy zbieram swój rower czy zdecyduję się na coś na miejscu. Jeśli możesz sprawdzić jakie są ceny w wypożyczalni i ceny strzeżonego parkingu dla samochodu to było by super.Bardziej skłaniam się jednak do wypożyczania roweru na miejscu, ponieważ miła pani w recepcji zaproponowała przechowywanie roweru w nieuczęszczanej części korytarza który jest drogą ewakuacyjną. Przy takiej możliwości przechowywania roweru na pewno nie zabiorę swego podstawowego sprzętu, a i starego było by mi szkoda. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu i uda Ci się coś ustalić to czekam na info.

Ponieważ jazda na rowerze jest dla mnie podstawowym sposobem spędzania wolnego czasu nie muszę dodawać jak ważna jest sprawa połączenia pobytu w sanatorium z dostępem do roweru i możliwością zwiedzania okolic Iwonicza na dwóch kółkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...