srebrny ford Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Jako że jest to mój pierwszy post w grupie podkarpackiej witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich rowerzystów w regionie. Pod koniec maja wybieram się na kilku tygodniowy pobyt do Iwonicza Zdrój. Prawdopodobnie nie będę mógł zabrać ze sobą roweru (problemy z przechowaniem w sanatorium) więc zastanawiam się jakie są możliwości wypożyczenia w miarę porządnego roweru MTB na miejscu. Jeśli jest na forum ktoś z okolicy Iwonicza i ma jakieś informacje na temat gdzie jak i za ile można wypożyczyć rower to czekam na info. Nie ukrywam że liczę też na miłe towarzystwo podkarpackich bikerów i udział w wycieczkach po okolicy.
Acer Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Aktualnie mieszkam za granicą ale jestem z Iwonicza. Rowery raczej na pewno gdzieś można wypożyczyć ale nie powiem ci gdzie bo nigdy nie wypożyczałem. Możliwe że i w sanatorium można.
jacekp Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 moze lepiej zapodaj jakie to sanatorium - gdzie dokladnie i poszukaj kogos co w razie problemow z przechowaniem pomoze i udostepni miejsce na rower. za tydzien jest tam maraton i sporo osob czyta forum Cyklokarpaty.Tam napisz
mansi Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Ja akurat jestem z Iwonicza. Wypożyczalnia rowerów jest na pewno przy parkingu 24h -łatwo trafić co do ceny, mogę się dowiedzieć. A jest tutaj gdzie jezdzić- jakby co moge coś pomóc
srebrny ford Napisano 22 Maja 2011 Autor Napisano 22 Maja 2011 Dzięki za zainteresowanie. Jeszcze nie podjąłem decyzji czy zbieram swój rower czy zdecyduję się na coś na miejscu. Jeśli możesz sprawdzić jakie są ceny w wypożyczalni i ceny strzeżonego parkingu dla samochodu to było by super.Bardziej skłaniam się jednak do wypożyczania roweru na miejscu, ponieważ miła pani w recepcji zaproponowała przechowywanie roweru w nieuczęszczanej części korytarza który jest drogą ewakuacyjną. Przy takiej możliwości przechowywania roweru na pewno nie zabiorę swego podstawowego sprzętu, a i starego było by mi szkoda. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu i uda Ci się coś ustalić to czekam na info. Ponieważ jazda na rowerze jest dla mnie podstawowym sposobem spędzania wolnego czasu nie muszę dodawać jak ważna jest sprawa połączenia pobytu w sanatorium z dostępem do roweru i możliwością zwiedzania okolic Iwonicza na dwóch kółkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.