7Devis Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam Mam możliwość kupienia ciekawego roweru. Pytanie to czy jest/ będzie to opłacalne. Rower stoi na starszej i wytrzymalszej ramie Leader Fox Dragstar. Amorek to Manitou Stance Kingspin 180mm skoku 2 półka obręcze blizzard hample Avidy BB5 z nowymi klockami. Do tego kask który nowy kosztuje 140zł + gogle i ochraniacze SIXSIXONE na piszczele i kolana. Wszystko to w cenie ok 1800zł. Opłaca się brać? Czy targować jeszcze cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Srednio opłacalne, bo za duzy amortyzator do tej ramy, i moze szybko polegnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jeżdżony jest na nim od 1.5 roku, z czego przeżył gubałówkę. Co wogóle można sądzić o tych starszysz Dragstarach? Wytrzymałe są z tego co słyszałem,a ogólnie rowerek ma być do ogarnięcia całej tej zabawy. Więc sądze że amor i tak jest dobry jak na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Podobno te stare dragi sa nie do zajechania, ale 180mm to i tak przesada, bo bedziesz mial geo chore. Lepiej wsadzic cos nizszego i bedzie maszyna jak znalazl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 No tak Ale na razie chcę dozbierać kase i szybko go kupić, a zmiana amorka to już na spokojnie, chociaż mi tam jak jeździłem nim to całkiem fajnie było No ale to mój gust taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 zaoferuj 1600zl i tyle, bo ma takie sobie heble, widzialem ta aukcje na allegro, wiecej niz 1650 bym nie dal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Jak myślicie? Lepiej będzie dotargować do 1600 i brać czy zjeżdżać niżej? Dodam że chcę dokupić jeszcze rękawice pełne jakieś i ochraniacze żeby się zgrały z dołączanymi SIXSIXONE na łokcie. I jak ogólnie taki amor może się sprawować przy dropach 1m-3m max przy ~85kg wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.