mansti638 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 witam.nie mogę napisać tematu w dziale [sprzedam] a chce sprzedać kilka rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duban0 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/89921-gielda-ograniczenie-walkow-w-handlu/ Tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ale nikt nie może się wystawić w tym dziale Możemy tam sprzedawać tylko klamoty związane z rowerowaniem, może gdzieś na allegro mógłbyś się wystawić chociaż tam pewnie też będzie problem Sorki, nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troy92 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mój temat został przeniesiony do działu Giełda i nie mogę go teraz nawet edytować już o pisaniu postów nie wspominając... http://www.forumrowerowe.org/topic/93856-kolarka-prosba-o-wycene-kolarzowki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nic Ci na to nie poradzimy, takie są ograniczenia i już. Możesz to zawdzięczać twoim poprzednikom, którzy rejestrowali się tutaj po to by kręcić wałki na giełdzie i nabijać uczciwych użytkowników w butelkę. Po napisaniu 20 postów zejdzie wam ta blokada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haribu Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 dlatego trzeba pisać posty na siłę żeby mieć dostęp do giełdy. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Masz jeszcze Allegro! Tam nie trzeba pisac postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jak chcesz handlować, to na Allegro nie trzeba pisać postów. To forum rowerowe, a nie słup ogłoszeniowy. Taki dział w moim przeświadczeniu służy koleżeńskiej sprzedaży czegoś już niepotrzebnego (albo nieprzemyślanego zakupu;) ), a nie handlowi, jak wielu się wydaje. I niestety każde forum, które znam, a które ma taki dział, ma problem z takimi osobnikami. P. Ps. O, zawsze jest ktoś szybszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nic Ci na to nie poradzimy, takie są ograniczenia i już. Możesz to zawdzięczać twoim poprzednikom, którzy rejestrowali się tutaj po to by kręcić wałki na giełdzie i nabijać uczciwych użytkowników w butelkę. Po napisaniu 20 postów zejdzie wam ta blokada. Niestety takie rozwiązanie ma swoje minusy, bo ludzie będą zaśmiecać forum postami o niczym, żeby nabić te 20 postów, widziałem już takie sytuacje na innych forach. Najlepiej nie kupować nic od ludzi, którzy dopiero co się zarejestrowali na forum. No chyba że mają przedmioty wystawione na allegro z dobrego konta. I tak jak mówią poprzednicy, tam kupować/sprzedawać, mniejsze ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.