Skocz do zawartości

[Opona] Lekka zwijana na asfalt

matpog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na pewno nie bierz race kinga continentala. ja kupiłem i bardzo żałuje ... jechałem wczoraj szybkimi zakrętami i uważałem na opone tj nie hamowałem ostro żeby zostawiać ślad tylko tak z wyczuciem. Patrze na dole na opone i widzę, że są poodrywane klocki o.O Nie ścierały się normalnie tylko poprostu poodrywały ;/ z przodu to samo tylko troche mniej ale wiadomo, przodem sie nie hamuje

normalnie jestem w szoku :woot:

Napisano

na pewno nie bierz race kinga continentala. ja kupiłem i bardzo żałuje ... jechałem wczoraj szybkimi zakrętami i uważałem na opone tj nie hamowałem ostro żeby zostawiać ślad tylko tak z wyczuciem. Patrze na dole na opone i widzę, że są poodrywane klocki o.O Nie ścierały się normalnie tylko poprostu poodrywały ;/ z przodu to samo tylko troche mniej ale wiadomo, przodem sie nie hamuje

normalnie jestem w szoku :woot:

Odważne stwierdzenie, jedna z lepszych i popularniejszych opon na rynku a Ty nie polecasz bo zamiast przodem katujesz tylną oponę jakbyś jechał na "Reksiu".

Napisano

Wrzuć proszę fotki tej opony.

jutro, bo już ciemno trochę

:blink:

źle się wyraziłem,chodziło mi o to, że jak przednim się ostrzej zahamuje, na jakimś zjeździe to i tak koło nie zatrzyma się. A tylne z łatwością można zatrzymać.

Odważne stwierdzenie, jedna z lepszych i popularniejszych opon na rynku a Ty nie polecasz bo zamiast przodem katujesz tylną oponę jakbyś jechał na "Reksiu".

Nie chodziło mi o to, że nie hamuje wcale przednim, bo hamuje tak samo jak tylnym.

mam porównanie do kendy sbe i rancing ralpha, które miałem wcześniej i w żadnej kostki się nie odrywały, tylko ścierały.

Jak po zjeździe mam oderwane 1/3 kostki to coś chyba jest nie tak. W poprzednich widać było normalne starcie a nie obszarpanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...