Lvcas Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ściągnąłem klocki, przetarłem papierem ściernym lecz po ponownym założeniu nie hamują tak jak przed tym zabiegiem. Rozumiem, że trzeba trochę pohamować, by je "dotrzeć ponownie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Tak, najlepiej przejechać kilometr/dwa z lekko wciśniętą klamką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lvcas Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ok, dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A jakim papierem je przecierałeś ??? Jak drobnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lvcas Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Nie wiem jak drobnym, ale już super hamują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam ! Mam dylemat co do faktycznego stanu używanych klocków. Kupiłem komplet hamulców tarczowych na allegro i osoba sprzedająca twierdziła przed wysyłką że stan klocków jest bdb. Wysyłam zdjęcia poglądowe zrobione bez wyciągania klocków. Kolejno przód spiekane : Tył półmetaliczne : Dzięki z góry za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 przednie klocki prawie nowe, tylny lekko przytarty na rogach ( w łódeczkę) można na papierze ściernym wyrównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 przednie klocki prawie nowe, tylny lekko przytarty na rogach ( w łódeczkę) można na papierze ściernym wyrównać. Spoko i o taką odpowiedź mi chodziło Zrobię tak jak napisałeś przed ich montażem. Pozdrawiam i miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.