Krezystof Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dziś pojawło się przy moim nicku coś takiego jak "Ostrzeżenie: (0%) i pięć kwadracików", możecie wyjaśnić o co z tym chodzi? :angry: U innych tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Bo jest to ilość ostrzeżeń, które dostałeś i wyświetla się tylko u ciebie przy twoim profilu. Każdy tak ma. Wyloguj sie i zobacz swój profil i już nie widać A 0% to znaczy że nie masz żadnych ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ja np widze u kazdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Bo ty jestęś inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jak jest 0% to cicho siedzieć... bo będzie więcej niż 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dud: Jak jest 0% to cicho siedzieć... bo będzie więcej niż 0% wink.gif ta funkcja podoba mi sie bardzo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 moderatorom też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 widać wszystko dla ułatwienia Wam (czerwonym i zielonym) i nam (userom) sprawy, ma być przejrzyście i bez bałaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 To co może mały teścik, komu zwiększyć procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ja się zgłaszam na ochotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 to ja też jestem chętny na królika doświadczalnego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Włala :twisted: a teraz zobaczymy czy można to cofnąć Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 dobrze wiedzieć że te procenty to coś normalnego;) wczoraj nieznalazłem tego tematu i zawracałem głowę adminom...sorry mieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 A jak się ma już ileś % to są one po jakimś czasie odejmowane czy się zbiera do 100% a potem wylot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Możesz mieć jedynie nadzieję iż przy nastepnej wymianie prezydenta RP będzie amnestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 A jak się ma już ileś % to są one po jakimś czasie odejmowane czy się zbiera do 100% a potem wylot? To jest dobre pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dżizas ludzie post wyżej sprawdzałem czy można usuwać :] Czytacie wogóle te forum czy tylko piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dopiero jak się ma 100% to automatrycznie nie mozna się zalogować... jak jest mniej, to od iluś tam nie mozna pisać... Czas nie ma tutaj nic do rzeczy więc jak ktoś ma 30%, to za rok, 5 lat i 10 lat będzie miał 30%... no chyba że ktoś mu ściągnie ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 No i o to chodziło, bo na niektórych forach ostrzeżenia zdejmuje się automatycznie po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaacka Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 a moze by tak "procenty" zamienic na "promile"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 A teraz mam już 10 % ostrzeżenia i pytania: 1. Dlaczego od razu 10 % - można tylko 9 razy dostać ostrzeżenie a potem "wypad”, bo nie można się zrehabilitować? 2. Jak jest powód (nie dostałem żadnej informacji) tego ostrzeżenia (pytanie do Administratora/Moderatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 10% to minimalna wartość. Powód jest przecież wpisany, trzeba klinąć na "10%". Tak, można "tylko 9 razy dostać ostrzeżenie a potem "wypad”", ale ostrzeżeń nie dostaje się ot tak sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Powód jest przecież wpisany, trzeba klinąć na "10%". Tak mi się wydawało, ale ani w przeglądarce Opera ani Internet Exploler (specjalnie sprawdzałem w drugiej przeglądarce) nie pojawia się żadne nowe okienko :-( Od razu proszę o sprawdzenie tego, a jeżeli jest tylko tak u mnie (małe szanse) to proszę o przesłanie powodu mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Sprawdziłem kolejny raz, u mnie się wyświetla. Wysłałem na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.