PiPoLiNiO Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Witam Mam problem, sprzedałem tarcze XTR typowi z Polkowic. Ogólnie już na początku był problem bo po wysłaniu danych do przelewu koleś milczał. Dopiero po 2 meilach i 1 sms odpisał w piątek, że kasę wysłał (aukcje wygrał w środę). No to jako, że byłem na poczcie z innymi częściami to te tarcze też wysłałem. Niestety, do teraz nie mam kasy, wiec po prostu jej nie wysłał. Kompletny brak odpowiedzi na meile. Allegro też się wypięło, bo według nich skoro kupił to powinien zapłacić i tyle z ich pomocy. I szukam kogoś kto by go mógł odwiedzić i odebrać pieniążki osobiście, a mi potem przesłać. Oczywiście na jakieś piwko odstąpie:) Jeśli ktoś jest to proszę o info na PW. UŻYTKOWNIK TO : Cube46
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Ktoś będzie ściągał czyjeś zobowiązania wobec Ciebie, zartujesz czy o drogę pytasz? Sent from my HTC Magic using Tapatalk
wojtek164 Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Ja bym pomógł, gdybym tylko miał bliżej. Sam kiedyś miałem taki problem, więc wiem co to znaczy.
PiPoLiNiO Napisano 12 Maja 2011 Autor Napisano 12 Maja 2011 Ktoś będzie ściągał czyjeś zobowiązania wobec Ciebie, zartujesz czy o drogę pytasz? Sent from my HTC Magic using Tapatalk Wyluzuj kolego. Nikt nic nie ma ścigać. Wystarczy podejść i grzecznie zapytać o pieniążki. Jak ktoś mieszka w Polkowicach to nie sądzę aby to był jakiś duży problem. Ja mam jakieś 500 km do Polkowic, więc chyba widzisz pewien bezsens w podróży po 170 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.