grysica86 Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 zastanwiam się nad kupnem roweru: mam do wyboru Kross Trans Alp i Mbike Futura Trekking. Który z nich będzie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Na temat Mbike Futura Trekking się nie wypowiem, bo nie widziałem, nie jeździłem... Kross Trans Alp (oczywiście podejście subiektywne)... Plusy dodatnie: + Żelowe siodełko z amortyzatorem (czy nie wiem jak to się tam nazywa) + Rączki przyjemne w dotyku + Małe opory toczenia Plusy ujemne: - W mojej sztuce podczas hamowania czuć złe spasowanie łączenie na obręczy (trzeba sprawdzić dokładnie przed zakupem) - Mam wrażenie że anodowane obręcze źle wpływają na efektywność hamowania - Kiepska nóżka, umieszczona w niepraktycznym miejscu Na mojej sztuce przejechałem póki co 200 km. Na razie bez rozczarowań - zadowolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iowa74 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jeżeli za cenę katalogową to w/g mnie kwestia "podobania się " , jeżeli T.Alp jest za 1400 lub mniej, i na dodatek z rocznika 2010 lub 2009 to brać i patrzeć tylko na rozmiar ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
grysica86
zastanwiam się nad kupnem roweru: mam do wyboru Kross Trans Alp i Mbike Futura Trekking. Który z nich będzie lepszy?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.