mrnobody Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam!! nabyłem z firmy karbonowy.pl łańcuch, jak go dostałem i zacząłem się mu przyglądać doszedłem do wniosku....że nie jestem w stanie go zidentyfikować. Czy na nim winien być wygrawerowany typ łańcucha czy tylko connex wippermann germany? w shimano jest to łatwe, bo są konkretne oznaczenia. Chce po prostu wiedzieć czy przypadkiem nie zostałem zrobiony w tzw jajo. dzięki. Nie dostałem go w oryginalnym opakowaniu (ale na stronie tej firmy jest o tym informacja). dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Może jakieś foto ale dokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Tylko connex wippermann germany jest wygraderowane. Edit sprawdzę u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Z tego co pamiętam, nie ma nic więcej. Ale to żaden problem sprawdzić, co to za łańcuch - 900 nie ma żadnych dodatkowych powłok, czysta stal. 904 ma pokryte niklem zewnętrzne ogniwa, 908 jest cały niklowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 U mnie też tylko connex wippermann germany pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dodaje fotki (mam nadzieje że coś będzie widać) - niestety jest ciemnawo już a dodatkowo deszcz pada (rower na balkonie). nie wiem jak rozróżnić części niklowane od nie niklowanych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nikiel ma inny kolor niż stal. To jest na pewno 904. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kolega wyżej strzelił w 10 to jest 904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 dzięki za uspokojenie mojego skołatanego serducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.