jacekkoz Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam, nie jestem powiązany z ta aukcją ale jak ktos zamierza kupić XT na tył to dobra okazja. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77882258 Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Najlepiej, że już kiedyś obserwowałem tego gościa jak miał tą przerzutkę za 110. Chyb już taniej nie będzie, gwiazdorze przybywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Od jakiegoś czasu się ślinię widząc tę aukcję ale kasiorki nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Lepsza ta niż XT 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Lepsza ta niż XT 2005. ?? niby czemu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ?? niby czemu ?? Jak dla mnie dlatego że ma normalną sprężynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Fazi ale one się przecież niczym nie różnią. '04i '05 to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ja mogę tylko napisać, że kupiłem u gościa kurtkę GBW i wszystko odbyło się prawidłowo. A nad tą XT też się zastanawiałem. Stwierdziłem jednak, że moje Deore jeszcze młode i nie ma sensu na razie zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Myśle że cena jest atrakcyjna. A co do sprężyny to ja wcześniej miałem LX-a z odwrotną sprężyną a teraz posiadam XTR-a też z odwrotną. Nie wiem czemu sądzicie że normalna jest lepsza, bo wprowadzono odwrotną nie dlatego że im się tak widzi ale dlatego że przerzutka wtedy lepiej chodzi. Pewno nie którzy nie są przekonani do tego, bo długo jeździli na zwykłej i przyzwyczaili się do takiej. Ale naprawde idzie się szybko przyzwyczaić i naprawde przerzutka chodzi lepiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ja mam z odwrotna sprezyna. Przerzutka zupelnie inna To pomyliłeś '03 z '05. Bo '03 miało jeszcze normalną sprężynę a od '04 była już odwrotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.