naporowsky Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 jak w temacie, nie mogę dodawać nowych postów do działu Giełda rowerowa>Sprzedam/Kupie, jak i wpisów do SB. Na forum uczęszczam dośc długo, jednak konto zrobiłem dzisiaj, Proszę o szybką pomoc ;] psss. może trzeba mieć np. X postów żeby mieć możliwość dodawania tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dueerre Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Skoro, jak piszesz, "długo uczęszczasz na forum" to z pewnością musiał wpaść Ci w oko taki oto temat : http://www.forumrowerowe.org/topic/89921-gielda-ograniczenie-walkow-w-handlu/ Ale prawdopodobnie go przeoczyłeś i stąd Twoje pytanie. W każdym razie IMHO żadnego problemu z forum tutaj nie ma. Pozdr, Dueerre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naporowsky Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 dzięki za informacje, właśnie takiego tematu nie przeczytałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.