ViRuE Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam Was Poszukuję jakiś okularów do max 100 zł choć oczywiście czym niżej tym lepiej Ogółem zależy żeby nie były jakoś "kruche" Nie uczestniczę w jakiś maratonach czy tym podobnych rzeczach. Zależy mi głownie na tym żeby chroniły od pyłu i tak dalej oraz żeby słońce nie raziło po oczach. Jakie różnice są w tych dodatkowych soczewkach? Pozdrawiam Dopiero teraz zauważyłem że pomyliłem dział Mógł bym poprosić moderatora o przeniesienie ? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ingaas Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jakie różnice są w tych dodatkowych soczewkach? Soczewki ciemne nadają się do jazdy w pełnym słońcu a żółte przy pochmurnej pogodzie lub wczesnym wieczorem - dają efekt wyostrzenia obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViRuE Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zakupiłem sobie SG B'twin 700 i zobaczymy jak się będą spisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykn82 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja ostatnio kupiłem accent tornado za 99 zł z 3 wymiennymi szkiełkami i jestem zadowolony z zakupu polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.