chicken002 Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam , Przyszedł czas kiedy musze wymienić napęd Jeżdże w dh - fr i znalazłem kilka ciekawych a za tym tanich propozycji zainteresowały mnie kasety SHIMANO HG40 SHIMANO HG50 I mam pytanie czym one od siebie sie róznią opórcz ceny i odznaczenia oraz jaki łańcuch bd do tego najlepszy a przy tym najtańczy Widziałem gdzieś Shimano UG 51 jest tani i wydaje mi sie że wytrzymały Dodam że z przodu mam napinacz i kupje też nową zebtake dartmoor sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Łańcuch UG niezbyt chętnie będzie współpracował z kasetą HG Te kasety prawie niczym się nie różnią, możesz śmiało kupić lżejszą/tańszą. Ewentualnie może być zestawik: http://allegro.pl/zestaw-deore-kaseta-cs-hg50-11-32-lancuch-cn-hg53-i1609145730.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 potrzebuje cos w miare najtańszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.