Vermont Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam, mam pytanie czy ktoś spotkał sie kiedys z tego typu obuwiem i czy moglby wyrazic jakas opinie na ten temat, cena jest niesamowicie przystepna, ale czekam na wasze opinie, znajomy co prawda jezdzi w nich juz 2 lata i tylko zachwala ale to tylko jedna opinia. http://allegro.pl/bu...1581527273.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dużo osób mówi, że to sh*t.. Ja kupiłem je dwa lata temu jak zaczynałem spdkowanie i zrobiłem w nich około 10k km i oprócz urwanej klamry nic się nie dzieje, rzepy trzymają dobrze i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermont Napisano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dlaczego sh*t wg mnie sa bardzo dobre przynajmniej na razie, wygladaja bardzo solidnie i do tego sa lekkie i wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.