jonypi Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wybieram się na najbliższy weekend do Krakowa (13-15 maja) i chce zaliczyć Skandie i GG. Transport mam już załatwiony tylko noclegów brak :/ Możecie coś zaproponować? A może jacyś lokalni bajkerzy by przygarneli? A jeśli nie to może macie jakieś porpozycje gdzie mógłbym znaleźć jakiś sensowny nie drogi nocleg? I drugie pytanie: Czy znalazłby się ktoś kto by zabrał mnie w niedziele na linie startu do pana GG na maraton POWERADE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 my tez chcemy spróbować startu w obu imprezach mam nocleg kilka kilometrów od startu GG w gospodarstwie agroturystycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A gdzie spicie dokladnie? Dzieki bardzo, nocleg znalazłem. Ale mam pytanie: Wraca ktoś z Krakowa na Pomorze w niedziele? I ma wolne miejsce?? Kontakt: mail: mpastusiak@gmail.com kom: 6661399411 Oczywiscie do paliwka zrzuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.