Skocz do zawartości

[Rower] Sektor Advanced 19'' -opis

wiew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej:)

Właśnie moja dziewczyna otrzymała rowerek zakupiony w tej firmie:

http://allegro.pl/rower-sektor-26-2011advanced-acera-alu-xct-regul-i1589031595.html

Kolor: fioletowo-biały

rama 19"-dla kobiety 168 cm idealna.

Jako że wiem ile stresu przynosi zakup przez internet to może poniższe zalety i wady się komuś przydadzą.

Po krótkiej przejażdżce do zalet zaliczam:

Geometria/Rama- Wygląda porządnie dla kobiety która lubi mieć coś miedzy nogami:P(jak moja) to idealna rama:) + za design i ładne żywe kolory:D

Napęd- korba DETAI, piasty QUANDO, wolnobieg- co mnie strasznie zaskoczyło bardzo lekko się prowadzi jak na te 14 kg:)( dla porównania mam cube attention)

Przerzutki- Z tyłu Acerka, przód Turney więc nie ma co narzekać a działanie jest jak najbardziej przyzwoite

Amortyzator- Nie jest to najniższa półka ale dla początkującego starczy- potem można wrzucić coś lepszego jak pieniążki się pojawią:P

No i o dziwo jak na razie minusem są hamulce. No niby trzeba je dotrzeć ale czy będą dobre to się okażę. Obecnie klamki miękkie mimo dobrze wyregulowanych.

Materiał z których zostały zrobione tarcze pozostawia wiele oj wiele do życzenia. Nie wiem czy nie gorsze od promaxów :D

Reasumując bardzo rozwojowy rowerek dla kobiety, który leciutko się prowadzi lecz niestety w którym wypadało by wymienić tylko hamulce:) Ale to może tylko moje zboczenie?

Pojedziemy w sobotę w las to najwyżej dopiszę więcej spostrzeżeń.

Jak by ktoś miał jakieś pytania niech pisze pod tematem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...