ManiekK Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witam, interesuje mnie kupno profesjonalnego roweru. Myślę o markach takich jak Trek lub Cannondale. Znalazłem fajne modele w sklepie www.colex-rowery.pl. Z racji, że zamierzam zainwestować w dwukołowca, doradźcie proszę, czy to sprawdzony przez kogoś z Was sprzedawca? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie zawsze towar jest dostępny od ręki, ceny dość wysokie na wszystkie produkty. Obsługa przynajmniej w sklepia stacjonarny bardzo nieprzyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Niektórym pasuje ten sklep, niektórym nie. Jak mają to co potrzebuje to kupuje u nich. Czasami jakiś mały rabat dadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie zawsze towar jest dostępny od ręki, ceny dość wysokie na wszystkie produkty. Obsługa przynajmniej w sklepia stacjonarny bardzo nieprzyjemna. Co do obsługi to ja mam pozytywne doświadczenia, może trafiłem lepiej. Sklep raczej z górnej półki cenowej, oferta bogata ale w sklepie stosunkowo mało towaru, czekać-zamówią. Szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek007 Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nie zawsze towar jest dostępny od ręki, ceny dość wysokie na wszystkie produkty. Obsługa przynajmniej w sklepia stacjonarny bardzo nieprzyjemna. E, co Ty opowiadasz..? Chłopaki są bardzo nastawieni na klienta. Zdarzyło mi się, że kiedyś towar odbierałem osobiście i miałem okazję pogadać z nimi. Mają dużą wiedzę na temat rowerów i ogólnie produktów, które sprzedają w sklepie. Przez telefon też w porządku. Moje wrażenia, jeśli chodzi o obsługę w www.colex-rowery.pl, jest bardzo na plus. Może znajdziesz sklep z niższymi cenami, ale ja wiem, że za jakość trzeba zapłacić i bez wzgledu na to czy w Colexie czy gdzie indziej - wolę dopłacić i korzystać, niż martwić się, że przy pierwszej wywrotce będę musiał remontować bike'a. A to, ze trzeba czekać... No cóż... Czasem wszędzie sie zdarzaja takie sytuacje, choć mnie jeszcze nie :-) ale cierpliwosc jest cnotą :] Pozdrawiam, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekK Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kurde, myślałem, że otrzymam bardziej jednoznaczną odpowiedź... Zaryzykowałem. Na początek kupiłem sobie odzież rowerową - jak szaleć, to szaleć :] i powiem Wam, że www.colex-rowery.pl wcale nie taki zły, jak go malują. :] Mam bardzo pozytywne odczucia co do obsługi. Może moja szczerość pomogła :] Powiedziałem, żeby mi doradzili w kwestii ciucha i... jak zaczeli wyciągać - dlugi rekaw, krotki itd. Sam już nie wiem... Moje odczucia są ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Przed podejście na poważnie do "ochów" i "achów" i to nie tylko w tym temacie, proponuję lekturę artykułu Zawód: wzmacniacz z tygodnika Wprost. Sorry panowie ManiekK i Pawelek, ale jak dla mnie wypowiadacie się w taki sposób, że skojarzenia nasuwają się same. Jeśli nie bawicie się w buzz marketing, to przepraszam, jeśli się bawicie - więcej finezji... Modów informuję, że nie mam nic przeciwko ostrzeżeniom za wypowiadanie się trochę nie na temat, ale poproszę o pozostawienie postu z adresem artykułu dla potomnych. I jeszcze adresik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekK Napisano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Przed podejście na poważnie do "ochów" i "achów" i to nie tylko w tym temacie, proponuję lekturę artykułu Zawód: wzmacniacz z tygodnika Wprost. Sorry panowie ManiekK i Pawelek, ale jak dla mnie wypowiadacie się w taki sposób, że skojarzenia nasuwają się same. Jeśli nie bawicie się w buzz marketing, to przepraszam, jeśli się bawicie - więcej finezji... Modów informuję, że nie mam nic przeciwko ostrzeżeniom za wypowiadanie się trochę nie na temat, ale poproszę o pozostawienie postu z adresem artykułu dla potomnych. I jeszcze adresik: Z Twoim podejściem wszyscy, którzy wypowiedzieli się na forum bawią się w buzz... Biorąc pod uwagę, że nie tylko moja opinia po zakupie była pozytywna. Przeprosiny przyjęte moojmisiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Te przeprosiny to był żarcik. I pewnie mam takie podejście, bo wszyscy na forum wpierw pytają o rowery z górnej półki, a później kupują ciuchy na próbę, oczywiście pisząc w każdej wypowiedzi pełny adres internetowy sklepu, po czym jedyną szerszą i pozytywną odpowiedź daje im gość z konta, które pewnie tylko po to zostało założone, odpowiedź oczywiście zawiera pełny adres internetowy sklepu. Jak komuś to nie śmierdzi, to znaczy, że ma przytępiony węch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekK Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Te przeprosiny to był żarcik. I pewnie mam takie podejście, bo wszyscy na forum wpierw pytają o rowery z górnej półki, a później kupują ciuchy na próbę, oczywiście pisząc w każdej wypowiedzi pełny adres internetowy sklepu, po czym jedyną szerszą i pozytywną odpowiedź daje im gość z konta, które pewnie tylko po to zostało założone, odpowiedź oczywiście zawiera pełny adres internetowy sklepu. Jak komuś to nie śmierdzi, to znaczy, że ma przytępiony węch. Moojmisiu, masz prawo do swojej opinii. Ja nie mam zamiaru przekonywać, że nie jestem wielbłądem. Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicek12 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Sklep jest ok ale tylko wtedy gdy wchodzisz i sprzedawcy widzą, że masz kasę i ją tu zostawisz, jak już kupisz np. rower to cię olewają ceny mają wysokie obsługa w sklepie lekceważąca nie wiem jak z wysyłkami i kontaktem telefonicznym jestem z wlkp i zawszę jadę osobiście a są w Poznaniu i generalnie nie polecam tego sklepu jak kupować tam to tylko jeśli musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozmowca Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam, A co z serwisem i kompetencja? mam do konserwacji widelec cannondale i z tego co sie orientuje maja autoryzacje... ale czy rzeczywiscie sa fachowi i uczciwi? o ceny nie pytam bo juz wiem jakie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.