Skocz do zawartości

[maks. 1000 zł] Rower uniwersalny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra, to jeszcze jedno pytanie: na ile wycenilibyście ten rower - mogę go mieć za ok 700 zł. Z wyglądu bardzo mi się podoba, ale co jeśli chodzi o osprzęt? Prawie wszystko jest na SunTourze - to dobra firma?

Napisano

Jak na swoja cene nie jest zly, wiesz firma firmą, tak jak z shimano tourney a deore xt, roznica jest. Za 700zlt chyba nic lepszego nie znajdziesz.

Napisano

Spokojnie za 7 stówek można brać. :thumbsup: Suntoura ja tam widzę amora,korbę i przednią przerzutka,ale mniejsza z tym,obecnie ta firma jest już sprawdzoną i popularną marką.

Napisano

Sorry, że się nie odzywałem, ale miałem sporo na głowie. Kupiłem w końcu tego Schwinna Frontier GSX (700 zł z przesyłką) - doszedł dziś, więc nie zdążyłem nawet porządnie go "rozjeździć" (krótka przejażdżka, tak z 8km), ale jak na razie właściwie wszystko jest okej. Całkiem dobry kompromis między tańszym MTB a droższym crossem - opony nadają się raczej na lekki teren i asfalt niż na jazdę w ciężkim terenie, po asfalcie więc jedzie się gładko; rower wygląda ładnie, sprawia wrażenie solidniejszego niż Merida Crossway 5V. Trochę denerwuje mnie przednia przerzutka (Suntoura), bo spodziewałem się jednak nieco większej precyzji - ale to może być wina rozregulowania. Jak na razie zakup na plus, ale wiem, że tak naprawdę rower oceniać należy w rok, a nie w dzień po zakupie ;)

Dzięki wszystkim za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...