draco Napisano 13 Maja 2011 Autor Napisano 13 Maja 2011 Dobra, to jeszcze jedno pytanie: na ile wycenilibyście ten rower - mogę go mieć za ok 700 zł. Z wyglądu bardzo mi się podoba, ale co jeśli chodzi o osprzęt? Prawie wszystko jest na SunTourze - to dobra firma?
brt0555 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Jak na swoja cene nie jest zly, wiesz firma firmą, tak jak z shimano tourney a deore xt, roznica jest. Za 700zlt chyba nic lepszego nie znajdziesz.
marky5 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Spokojnie za 7 stówek można brać. Suntoura ja tam widzę amora,korbę i przednią przerzutka,ale mniejsza z tym,obecnie ta firma jest już sprawdzoną i popularną marką.
KaDe Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 No nieżle jak za tyle się Ci uda.... A ta firma co sobą reprezentuje poza ceną : http://allegro.pl/okazja-super-rower-mtb-kands-alu-21-i1611466796.html
nosekBd Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Witam-czy ten rower wart jest swojej ceny http://allegro.pl/okazja-ladny-crossowy-bocas-deore-19-5c-i1617285094.html
draco Napisano 19 Maja 2011 Autor Napisano 19 Maja 2011 Sorry, że się nie odzywałem, ale miałem sporo na głowie. Kupiłem w końcu tego Schwinna Frontier GSX (700 zł z przesyłką) - doszedł dziś, więc nie zdążyłem nawet porządnie go "rozjeździć" (krótka przejażdżka, tak z 8km), ale jak na razie właściwie wszystko jest okej. Całkiem dobry kompromis między tańszym MTB a droższym crossem - opony nadają się raczej na lekki teren i asfalt niż na jazdę w ciężkim terenie, po asfalcie więc jedzie się gładko; rower wygląda ładnie, sprawia wrażenie solidniejszego niż Merida Crossway 5V. Trochę denerwuje mnie przednia przerzutka (Suntoura), bo spodziewałem się jednak nieco większej precyzji - ale to może być wina rozregulowania. Jak na razie zakup na plus, ale wiem, że tak naprawdę rower oceniać należy w rok, a nie w dzień po zakupie Dzięki wszystkim za pomoc!
brt0555 Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Pojezdzij troche i zrob przeglad lub oddaj do serwisu, tez trzeba troche pojezdzic zeby ustawic wszystko tak jak powinno chodzic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.