kazubwmr Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Witam brakuje mi na nowym forum odnosnikow do postow nieprzeczytanych tak jak to bylo na starym !! nie brakuje wam tego??? to byla dobra opcja bo mozna bylo sobie wszystko przejrzec a tak to trzeba w kazdy dzial osobno wchodzic pomyslcie nad tym chyba ze wam tego nie brakuje...
naiLo Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Kolego do takich wypowiedzi masz juz utwozony dział : Nowe Forum
Puma [JFK] Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Ludzie pisałem to kilka razy i widocznie musze znowu pisać! Przy temacie nieprzeczytanym jest taki kwadracik pomarańczowy i jak na niego klikniesz to przechodzi od razu do nieprzeczytanych postów. A co do czytania ich po kolei to tez masz taką opcję u góry na stronie koło Panel kontrolny jest Zobacz nowe posty. Niech któryś z moderatorów zamknie temat.
fryta Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 tylko, że ja zamknę ten temat jeśli opcja z nieprzeczytanymi postami oraz otwieraniem wszystkich nieprzeczytanych postów powróci :lol:
Puma [JFK] Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 No nie, bunt moderatora :lol: Tego jeszcze nie było
dud Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Mam prośbę... nie piszcie tego typu postów... jak widzicie powoli (ale sukcesywnie) wszystkie postulaty użytkowników są realizowane. Chciałbym jednak zwrócić uwagę, że zarówno mieciu jak i ja jesteśmy dosyć zajętymi osobami... Ja ze swojej strony zarwałem prawie całą noc, aby to forum było jak najlepiej dopasowane do potrzeb użytkowników. Jeżeli chcecie pomóc, to co jakiś czas dawajcie posty z podsumowaniem, co zostało już zrobione, a co powinno być jeszcze zrobione. Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.