klastes Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam. Planuje w okolicach 15-20 lipca zdobyć Górę Wiatrów i szukam szaleńców chętnych na taki wyjazd - znajomi jakoś mało się kwapią. Jechałbym prawdopod. autem (ewentualnie autokarem do awinionu - koszt ok. 500zł). W Bedoin planuje wypożyczyć szosówkę(50 euro, choć własny rower tez bym brał, ale nie jest to szosa) i w drogę. Z chęcią zostałbym w tym rejonie kilka dni, tym bardziej ze ok. 20 lipca w tych okolicach przejeżdza Tour de france i można obejrzeć etap na jakimś podjeździe w alpach. Nie wiem jeszcze jak z noclegami, szczegóły są do ustalenia. Fajnie jakby chciał jechac ktos z okolic Warszawy, moglibyśmy wtedy razem potrenować podjazdy (Agrykola, Belweder, Kśiążęca) i ustalić szczegóły. Ta wyprawa to jeszcze nic pewnego ale bardzo chciałbym jechać w tym roku. Zobaczymy. Przesyłam linki z relacjami z tego morderczego podjazdu: http://www.logo24.pl/Logo24/1,98436,6929444,Rowerem_na_Golgote.html http://www.sports.pl/Kolarstwo/Slynna-Mont-Ventoux-Szmyd-tam-wygral-my-wjechalismy-za-nim,artykul,71320,1,974.html Pozdrawiam. Zainteresowani piszcie na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klastes Napisano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Aha, dodam jeszcze ze jestem amatorem, po raz pierwszy od dzieciństwa na rower wsiadłem 2 sezony temu, przejechalem jakies 2tys. km. Tak więc będzie dobrze jak się tam wgramolę w 2,5 - 3h:).Szukam kogoś na podobnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dueerre Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 W tym roku nie dam rady ale na przyszły możemy coś zaplanować. Pewnie i brata namówię bo on też lubi takie wyzwania. A jak zaliczysz Mt Ventoux bez nas to może targniemy się na Mont Aigual - też jest ciekawie W każdym razie podziwiam, zazdroszczę i kibicuję! Pozdr, Dueerre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klastes Napisano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hej Duerre, widzę ze jestes z tej samej dzielicy co ja:) gdzie jezdzisz? mozemy sie umowic na jakis trening czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Muszisz miec wiele sil w nogach oraz bardzo dobra wytrzymalosc:p powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klastes Napisano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Muszisz miec wiele sil w nogach oraz bardzo dobra wytrzymalosc:p powodzenia to pewne, ale jak widać można wjechac bez przygotowania i na góralu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klastes Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Może znajdzie sie ktos chętny pośmigac po Alpach kolo 20lipca przez tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.