Skocz do zawartości

[rower] wheeler new yorker czy giant gtr200

holekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek witam serdecznie Wszystkich.

Potrzebuje na gwałt roweru "zastępczego" używanego do poruszania się po mieście. Poki co zastanawiam się nad wheeler new yorker lub giant gtr200. Który z nich będzie lepszy? chodzi mi konkretnie o te 2 modele bo akurat mam je do wyboru w cenach wheeler niecałe 300 i giant niecałe 400. Dzieki za szybką odpowiedź

Napisano

Giant wydaje sie na mniej zajezdzonego, o osprzecie jest malo informacji, wiec do konca nie da sie tego porownac. Jednak czy rama bedzie pasowac to musialbys sie przymierzyc, albo uzyc kalkulatora ktory jest na stronie m.in krossa.

Napisano

aczkolwiek z giantem jest taki problem że koleś mówił do mnie że sprowadza je z niemiec tp takie bajery i ze idealne wsiadać i jechać a jak się zapytałem o konkretne części to po prostu powiedział mi że sprawdzał i wszystko w porządku a ten od wheelera prosto z mostu powiedział ze nosi ślady zużycia ale jest sprawny w 100% i przygotowany do sezonu, tak bardziej fachowo mówił

aczkolwiek z giantem jest taki problem że koleś mówił do mnie że sprowadza je z niemiec tp takie bajery i ze idealne wsiadać i jechać a jak się zapytałem o konkretne części to po prostu powiedział mi że sprawdzał i wszystko w porządku a ten od wheelera prosto z mostu powiedział ze nosi ślady zużycia ale jest sprawny w 100% i przygotowany do sezonu, tak bardziej fachowo mówił

mam ponad 180 wrostu. coś mi się wydaje właśnie że ten giant jest mniejszy i to dużo

znalazłem jeszcze taki ale nie wiem co o nim powiedzić

http://allegro.pl/okazja-profesjonalny-rower-mtb-fisher-i1606756134.html

Napisano

Tez bedzie ok, staraj sie kupic cos zadbanego, najlepiej od prywatnej osoby a nie tak jak mowisz, ze od handlarza. Za taka kwote mysle ze te rowery i tak beda ok.

Napisano

bardziej chyba skłaniać się będę ku temu Fisherowi bo chyba wygląda na najbardziej zadbany. z tego też względu chyba ma najbardziej odpowiednią wielkość ramy

Napisano

Po zdjeciach widac ze zadbany wiec mysle ze bedzie Ci sluzyl, giant tez spoko ale jak od handlarza to wiadomo jak moze byc. A Fisher to dobra firma, a osprzet malym kosztem wrazie czego mozesz wymienic, oby nie bylo takiej potrzeby :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...