Gość Gość_Mah_* Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam , mam problem z zakupem korby na oś o długości 111,5 mm nie moge dorwać nigdzie w Białymstoku (stad jestem ) chciałbym zeby była conajmniej na 44 albo 46 zębów , mam rame giant cold rock , zna ktoś konkretne modele ,nazwy seri ktore mogłbym zakupic przez neta i pasowałyby 100 % ?Oś mam na kwadrat -deore ,no i zeby to nie była jakas ostro wypasiona korba , coś normalnego za 60-70 zł potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 sadze, ze moze byc ciezko, ja bym na Twoim miejscu wymienil suport na np. takiego VP Modus na maszynach na kwadrat za 20 pare zlotych i poszukal korby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 No ,ale mam suport deore i szkoda go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 tak szczerze to wcale nie szkoda deore !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ja tez bym był za wymianą suportu - sam mam oś na kwadrat 111,5 mm i przy większym zużyciu korba zaczęła haczyć o tylny trójkąt :] poogolądaj co oferuje Trvativ - wytrzymały i w miarę niedrogi (mówię z moich doświadczeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Gosc sadze, ze w 80 zl jak dobrze poszukasz, to zakupisz suport VP Modus plus jakis truvativ (Isoflow), albo jakies sh*tmano i zmiescisz sie w kasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.