gregu21 Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Zwracam się do Was jako znawców jako że jestem totalnym laikiem (do tego stopnia że nie wiem jaką kupić pompkę żeby pasowała ). Mam okolo 186cm wzrostu, w tamtym roku jeździłem sobie rekreacyjnie (po 40 min)rowerem młodszej siostry (MTB z naklejkami shimano i conquest - nie wiem co to za model). Rowerek był dla mnie maławy (kolana ciągle zgięte) ale dla gubienia pozimowego brzuszka dawał radę. W tym roku ochotę na jazdę nim dostała siostra. Zmieniłem także pracę do której ścieżką rowerową mam około 10km. Postanowiłem więc kupić coś pod siebie:>. Gratuluję i zazdroszczę Wam którzy mogą sobie pozwolić na coś droższego, natomiast przy obecnych wydatkach na życie pozwolenie sobie w mojej sytuacji na 700 to już jest max, dlatego proszę o nie radzenie "dozbieraj do". Trochę czytałem forum i domyślam się że padnie rada o czymś używanym, nie ma sprawy. Problem w przypadku używek jest taki że jako laik nie pojadę na giełdę bo nie wiem na co zwracać uwagę,to samo w przypadku allegro a chciałbym żeby za tą kwotę jednak trochę mi posłużył. Z Waszych opinii wnioskuje że Rower Kross Hexagon V3 mógłby być dla mnie, pytanie tylko co on ma takiego w sobie że można go tu uznać za najgorszego z najlepszych i najlepszego z najgorszych? pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze rady
Garp Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 1. Jest nowy 2. Markowy (nie chińczyk z supermarketu) 3. Rozbudowana sieć sklepów i serwisów
Garp Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 To było o Hexagonie, co ma w sobie takiego że jest najlepszy w tej cenie. Widzę, że niektórzy nie łapią skrótów myślowych
amoniak Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Coś Cię bardzo skróciło myslowo To masz kilka odrzuć makrokesze i sobie wybierz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.