Lollex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Rower jest bardzo dobry osprzęt też , zbyt nierozgarnięci jesteście. kto tu kogo prowokuje Za cenę 3500zł w życiu nie dostanie niczego lepszego, nawet płacąc tyle za sam osprzęt. sznib podal lepszy i w dodatku tanszy rower bez koniecznosci zmiany piast Ja podaję rower gdzie osprzęt jest wyższy o klasy. nie wiem co jest wazniejszym wyborem do fr? dobra rama i amortyzator czy naped? Rower jest dla początkującego rajdera , a nie zawodowca z niewiadomo czym. to tym bardziej powinien miec dobry i mocny sprzet nim sie wyrobi kanty z przebiegiem ze niby nowy a zarazem juz po serwisie, przejechane 10km a wymienione pol roweru Akurat pytałem się sprzedawcy gdzie go nabył , opis aukcji jest błędny. Pokickało mu się i niby nic nie było wymieniane(olej). no to sprzedawca jest nierozgarniety, pogorsza sobie mozliwosc sprzedazy Więc po tym co piszesz , zapewne masz rower za 15.000zł. swoj rower zlozylem w takich pieniadzach ze ty odrazu bys powiedzial, ze to nie mozliwe trzeba mysleć. No ale coż dalej odbstaje przy swojej propozycji http://allegro.pl/rower-transition-dirtbag-i1597499334.html ktora jest wg sporo lepsza od podanej przez ciebie, no i nie ukrywajac drozsza, no ale nie trzeba wymieniac piast heble mu wystarcza, zawieszenie- bezkonkurencyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 swoj rower zlozylem w takich pieniadzach ze ty odrazu bys powiedzial, ze to nie mozliwe trzeba mysleć. Hmm , widzę jednak że wiesz najlepiej ze wszystkich użytkowników na forum. Skoro masz taką wiedzę. Nie obchodzi mnie za ile złożyłeś rower , nawet mogłeś zrobić z niego ciągnik rolniczy . Nawet nie załapałeś aluzji , od początku podałem taki typ roweru ( gdzie po 'oswojeniu' raczej wiadome będzie czego się oczekuję). Nigdzie nie napisałem , że ma go brać i to koniec , postanowiłem zapodać rower do lekkich szaleństw. Nie wiedząc , że autor tematu celuje tak wysoko. Wymienić 1 część w rowerze (praktycznie nowym), bez przesady ^,- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Gitala wyluzuj Ja uwazam ze skoro ma kase powinien sobie kupic rower ktory wybaczy mu bledy, i bedzie idealna perspektywa pod rozbudowe (chociasz nie ma co tam zmieniac ale kazdy ma swoje preferencje); nie posiadam nie wiadomo jakiej wiedzy, ale posiadam wystarczajaco tyle aby moc sie wypowiedziec. Skladajac swoj rower za grosze spedzalem dziennie mase na allegro, wylapujac okazje roznych czesci, i bedac na biezaco w cenach dla mnie ten haro nie jest wart tych pieniedzy. Jak sie oswoi bedzie załowal ze dal tyle siopy za taki rower ps; wymiana jednej czesci tak? ok, nowa dobra piasta plus minus 200pln, do tego koszt wymiany, okolo 20pln, a tez mozliwe, ze bedzie musial zmienic szprychy bo beda za dlugie albo za krotkie, klopot i w dodatku z malego problemu robi sie spory, to chyba bardziej juz oplaca sie kupic inne kolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ja piszę , że podałem jedynie swoją propozycję która głównie bazuje na osprzęcie , a ty dalej swoje -,- . Widocznie za mało jej posiadasz by się w pełni wypowiedzieć (: , akurat składając rower tak jak ty można to zrobić. Pisałeś tak jakbyś złożył maszynę o wartości przekraczającej ludzkie wyobrażenia . 200zł? , przecież 'twoim wspaniałym sposobem' , który raczej powinien znać każdy można taką piastę wyłapać za o wiele mniejszą cenę , więc teraz zaprzeczasz samemu sobie . Ale chylę czoła , że w końcu doszedłeś do tego : to chyba bardziej juz oplaca sie kupic inne kolo. A koła można sprzedać , lub zachować do innego roweru ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No ale zrozum, na co mu super naped jak bedzie go trzepać na dziurach? Czy rozumiem ze musi byc dobry bo bedzie caly czas dokrecal z gory do dołu, zeby zjechac na hartkorowym speedzie? no ale nie zjedzie bo rece mu odpadna od trzepania kierownicy i spadna mu nogi z korb. Gratulacje, masz super rozumowanie. Dalej brnac w to ci piszesz nie masz chyba pojecia o fr, badz nawet nie probowales jazdy po jakiejs freeridowej trasce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Gitala się upiera bo wystawił rower w dziale sprzedam:-) i dlatego uważa że jego typ jest najlepszy............:-) http://www.forumrowerowe.org/topic/90043-rower-haro-x6-comp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Lollex , doprowadź swój stan psychiczny do normy. Załapałeś zawiechę czy? Ja piszę , że podałem jedynie swoją propozycję która głównie bazuje na osprzęcie , a ty dalej swoje -,- . Jak z dzieckiem -,- lukaszs , to nie moja aukcja pomagam jedynie 'rozgłosić' sprzedaż , więc (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 więc... próbuj dalej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.