Skocz do zawartości

[ rower] do freeridu 3500- 4000 zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Rower jest bardzo dobry osprzęt też , zbyt nierozgarnięci jesteście.

kto tu kogo prowokuje <_<

Za cenę 3500zł w życiu nie dostanie niczego lepszego, nawet płacąc tyle za sam osprzęt.

sznib podal lepszy i w dodatku tanszy rower bez koniecznosci zmiany piast

Ja podaję rower gdzie osprzęt jest wyższy o klasy.

nie wiem co jest wazniejszym wyborem do fr? dobra rama i amortyzator czy naped? :thumbsup:

Rower jest dla początkującego rajdera , a nie zawodowca z niewiadomo czym.

to tym bardziej powinien miec dobry i mocny sprzet nim sie wyrobi

kanty z przebiegiem ze niby nowy a zarazem juz po serwisie, przejechane 10km a wymienione pol roweru

Akurat pytałem się sprzedawcy gdzie go nabył , opis aukcji jest błędny. Pokickało mu się i niby nic nie było wymieniane(olej).

no to sprzedawca jest nierozgarniety, pogorsza sobie mozliwosc sprzedazy

Więc po tym co piszesz , zapewne masz rower za 15.000zł.

swoj rower zlozylem w takich pieniadzach ze ty odrazu bys powiedzial, ze to nie mozliwe :icon_wink:

trzeba mysleć.

No ale coż :icon_mrgreen: dalej odbstaje przy swojej propozycji http://allegro.pl/rower-transition-dirtbag-i1597499334.html ktora jest wg sporo lepsza od podanej przez ciebie, no i nie ukrywajac drozsza, no ale nie trzeba wymieniac piast ;) heble mu wystarcza, zawieszenie- bezkonkurencyjne.

swoj rower zlozylem w takich pieniadzach ze ty odrazu bys powiedzial, ze to nie mozliwe :icon_wink:

trzeba mysleć.

Hmm , widzę jednak że wiesz najlepiej ze wszystkich użytkowników na forum. Skoro masz taką wiedzę.

Nie obchodzi mnie za ile złożyłeś rower , nawet mogłeś zrobić z niego ciągnik rolniczy :unsure: .

Nawet nie załapałeś aluzji , od początku podałem taki typ roweru ( gdzie po 'oswojeniu' raczej wiadome będzie czego się oczekuję).

Nigdzie nie napisałem , że ma go brać i to koniec , postanowiłem zapodać rower do lekkich szaleństw. Nie wiedząc , że autor tematu celuje tak wysoko.

Wymienić 1 część w rowerze (praktycznie nowym), bez przesady ^,- .

Gitala wyluzuj :thumbsup:

Ja uwazam ze skoro ma kase powinien sobie kupic rower ktory wybaczy mu bledy, i bedzie idealna perspektywa pod rozbudowe (chociasz nie ma co tam zmieniac ale kazdy ma swoje preferencje); nie posiadam nie wiadomo jakiej wiedzy, ale posiadam wystarczajaco tyle aby moc sie wypowiedziec. Skladajac swoj rower za grosze spedzalem dziennie mase na allegro, wylapujac okazje roznych czesci, i bedac na biezaco w cenach dla mnie ten haro nie jest wart tych pieniedzy. Jak sie oswoi bedzie załowal ze dal tyle siopy za taki rower :icon_wink:

ps; wymiana jednej czesci tak? ok, nowa dobra piasta plus minus 200pln, do tego koszt wymiany, okolo 20pln, a tez mozliwe, ze bedzie musial zmienic szprychy bo beda za dlugie albo za krotkie, klopot i w dodatku z malego problemu robi sie spory, to chyba bardziej juz oplaca sie kupic inne kolo.

Ja piszę , że podałem jedynie swoją propozycję która głównie bazuje na osprzęcie , a ty dalej swoje -,- .

Widocznie za mało jej posiadasz by się w pełni wypowiedzieć (: , akurat składając rower tak jak ty można to zrobić. Pisałeś tak jakbyś złożył maszynę o wartości przekraczającej ludzkie wyobrażenia :rolleyes: . 200zł? , przecież 'twoim wspaniałym sposobem' , który raczej powinien znać każdy można taką piastę wyłapać za o wiele mniejszą cenę , więc teraz zaprzeczasz samemu sobie :unsure: .

Ale chylę czoła , że w końcu doszedłeś do tego :

to chyba bardziej juz oplaca sie kupic inne kolo.

A koła można sprzedać , lub zachować do innego roweru ;>

No ale zrozum, na co mu super naped jak bedzie go trzepać na dziurach? :wallbash:

Czy rozumiem ze musi byc dobry bo bedzie caly czas dokrecal z gory do dołu, zeby zjechac na hartkorowym speedzie?

no ale nie zjedzie bo rece mu odpadna od trzepania kierownicy i spadna mu nogi z korb. Gratulacje, masz super rozumowanie.

Dalej brnac w to ci piszesz nie masz chyba pojecia o fr, badz nawet nie probowales jazdy po jakiejs freeridowej trasce.

Lollex , doprowadź swój stan psychiczny do normy. Załapałeś zawiechę czy?

Ja piszę , że podałem jedynie swoją propozycję która głównie bazuje na osprzęcie , a ty dalej swoje -,- .

Jak z dzieckiem -,-

lukaszs , to nie moja aukcja pomagam jedynie 'rozgłosić' sprzedaż , więc (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...