vaude Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Witam wszystkich! Dotychczas jeździłem w Dircie, itp. na moim Treku. Teraz jednak chciałbym "pośmigać" i dlatego skłaniam się ku ENDURO HT. Pytanie: czy moja obecna rama będzie adekwatna do dyscypliny, raczej tak, czy raczej nie? Dodam, że jest bardzo mocna! Jej zastosowanie to jakby nie patrzeć 4X-cross. W takiej pozycji jeździ mi się bardzo dobrze, jednak nie znam się na geometrii za bardzo i przydatności, dlatego ten post. Prosiłbym jeśli już to o nie "wyśmiewanie" Światło jakoś tak padło, że naklejki zniknęły na amorze Zdjęcia poniżej: To co zmieniłem: -opony: ze stokowych Bontrager 2.4 na Schwalbe Black Jack 2.25 -siodło w góre -ogólny wygląd ramy To co chciałbym zmienić: -hamulce i może amortyzator ale to nie koniecznie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us znalazłem również geometrie jeśli to pomoże:) Mój rozmiar to 17 (43 cm) więc większa. Dla rozmiaru S (15 chyba) takie geo: Kąt główki (A): 68,3° Kąt podsiodłowy (: 71° Rura górna ©: 533 mm Rura podsiodłowa (D): 330 mm Rozstaw kół (E): b.d.
vaude Napisano 10 Maja 2011 Autor Napisano 10 Maja 2011 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? hmm, dziwne...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.