Finar Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Hej, a więc tak jak w temacie poszukuję roweru na miasto, sporadycznie śmigam po lesie, polach, czy trudniejszym terenie. Głównie patrzyłem na jakieś porządne hamulce(v-brake myślę, że przy mojej jeździe zbyt szybko się zdrapują), plus opony o sporej średnicy(teraz śmigam na szosówce 28"). Moje "wymiary" to 186cm i 70kg. Patrzyłem na rowerek Kross level a2 xt 2009, ale w chwili obecnej jest raczej ciężko uchwytny. Na Meridę raczej mnie nie stać przy tym budżecie. Jest coś konkretnego co moglibyście zaoferować? Byłbym rad z każdej propozycji z lekkim wyjasnieniem dlaczego...
brt0555 Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 http://rowery.shop.pl/view/187/ skontaktuj sie tutaj, bo moze maja twoj rozmiar ramy. Moim zdaniem lepiej kupic crossa niz mtb, ale jak chcesz. Od a2level lepszego mtb do 1500zlt nie znajdziesz. Jak nie bedzie to popatrz na unibike fusion/evo z 2010roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.