Cymmes Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam! Czy jest ktoś chętny żeby wybrać się na Sardynię lub Korsykę i objechać jedną z wysp? Szukam chętnych termin: najwcześniej początek października 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu83 Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Sprawa już jakby nieaktualna, ale może będzie kolejny taki wyjazd -> http://www.muszynski-travels.com/content/view/515/110/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymmes Napisano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dziękuję za "namiary", ale nie skorzystam. Komercja i jazda w "masie" mnie raczej nie interesują. Zresztą najlepiej się czuję kiedy kierownikiem wyjazdu, kierowcą, kucharzem, logistyką i uczestnikiem jestem ja. Dzięki za chęci pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.