Acer Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam! Możecie mi polecić jakieś dobre V-brake tak do 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 komplet AVID SD5 SINGLE DIGIT 5 jest na znanym portalu aukcyjnym za 109PLN. Warto wydać troszkę więcej na te hamulce. A jeszcze lepiej na wyższą wersję 7, ale to już nie ten przedział cenowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICIORGT Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Potwierdzam Sam używałem V-łek Avida,zdziwisz się jaką mają siłę hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Również mogę potwierdzić. Śmigam na SD5 już trzeci sezon, siła hamowania jest naprawdę bardzo dobra, nawet na seryjnych klockach dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tu masz SD7 za 100zł http://www.forumrowerowe.org/topic/89822-czesci-masa-czesci-wysokiej-klasy-nowe-i-uzywane/ A jakie klamki masz? Bo od klamek też zależy to, jak działają hample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICIORGT Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 hehe SD7 za 100zł okazja,nie zastanawiaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tu masz SD7 za 100zł http://www.forumrowerowe.org/topic/89822-czesci-masa-czesci-wysokiej-klasy-nowe-i-uzywane/ A jakie klamki masz? Bo od klamek też zależy to, jak działają hample. Ta cena jest za parę? A jaka jest cena sklepowa za SD 5 i jakie dobre klamki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 na serio pytasz? nie potrafisz doczytac dokladnie co jest napisane i sprawdzic w internecie ile kosztuja hamulce w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Cene znalazłem. A jakie dobre klamki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 FR5 lub SD7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tylko że ja mam klamkomanetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No tojeżeli chcesz to wymień też manetki, ale nawet wymiana samym hamulców da dużą różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jak ma klamkomanetki to samych klamek, tak jak i samych manetek sobie tak łatwo nie wymieni. Musi zakupić i klamki i manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Trudniejsze to niż myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adis001 Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja mam trosze inne pytanie odnośnie sd3 a sd5 jaka jest różnica oprócz wagi chodzi mi o działania... na forum jest tego mnóstwo ale jedni że nie ma inni ze są ale nic konkretnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.