Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nowi nie mogą pisać do osiągnięcia 20 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 @Mieciu, it makes no sense. Przeanalizuj to co napisałeś, nie trwonię puryzmu ale... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Taki chyba skrót myślowy gdzie zabrakło "nowych tematów"? jak dla mnie do działu giełda 20 postów to za mało. Do zakładania nowych tematów ogólnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jak dla mnie do działu giełda 20 postów to za mało. Do zakładania nowych tematów ogólnie ok. Aha... jakim cudem? Ktoś sobie wypatrzy te 20 postów? Trudno się mówi, ale innego ograniczenia nie będzie. To nie jest allegro. Każdy robi tu zakupy na własną odpowiedzialność, a ja, wspominając już po raz tysięczny, informuję, że ekipa forum nie bierze odpowiedzialności oraz nie nadzoruje transakcji zawieranych na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 troche mi smutno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no sorry, ale każdy ma swój rozum i powinien wiedzieć z kim i na jakich warunkach zawierać transakcje. Jeżeli się komuś nie ufa, jest pobranie i sprawdzenie przesyłki przy kurierze. To jest najlepsze zabezpieczeniee dla was samych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskidym Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No to jestem pierwszą ofiarą tego niby udogodnienia! nie mam 20 postów, bo wole słuchać/czytać rady bardziej doświadczonych bikerów niż pisać pierdoły i mącić. W dziale sprzedam chciałem najzwyklej w świecie odsprzedać oponki NN 2,25evo które kupiłem przez forum od innego użytkownika. Jak wspomniałem nie jestem extra doświadczony i opony nie przypasiły mi, wiec puszcze je dalej w obieg niech ktoś ma więcej fan'u, może dla niego będą bardziej odpowiednie.... Ale niestety nie da rady, bo nie kolekcjonuje tytułów: master, vip czy innych. Chyba nie tędy droga...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wszystkich się nigdy nie zadowoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Jeżeli coś nie działa trzeba to zmienić. Orężem nie mogą być domysły. Czy bardzo duży nakład pracy jest potrzebny do wykonania zaproponowanych przes nas zmian? Mi w prawdzie nie udało się trafić na nieuczciwego tradera ale lepiej dmuchać na zimne niż szukać kogoś po kraju by się odwdzięczyć pięknym za nadobne. :-) Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 tak, to spory problem wprowadzić takie zmiany i jak pisalem zupełnie zbędny. To nie jest allegro, ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naporowsky Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam, jestem kolejną ofiarą tego udogodnienia, na forum siedzę już jakiś czas, a konto założyłem wczoraj, gdyż dopiero wczoraj chciałem dodać ogłoszenie o kupnie sprzętu. nie mam także 20 postów, gdy na czyms się nie znam to nie pisze głupot tylko żeby nabić posty.. Niestety aktualnie nie mogę korzystać nawet z SB. Chyba nie tędy droga...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dział giełda nie powinien być kopią allegro, dlatego IMHO ograniczenie pisania w nim postów przez użytkowników z np. stażem poniżej pół roku i ilością postów np. 150 powinno być uniemożliwione. Rozumiem, że reszta postulatów jest trudna do spełnienia, ale ten jeden o podwyższeniu wymagań? Czekam na zasadną argumentację przeciw takiemu pomysłowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Proponowałbym żeby każdy przelew musiał zatwierdzić jakiś mod a najlepiej niech to będzie robił Mieciu Przez neta w sumie to wydałem już sporo kasy. Pewnie jakbym wszystko zliczył to już bym miał jakiś używany samochód i nikt mnie nigdy nie wyciął na niczym. Powiem tak, najlepszym rozwiązaniem jest własna czujność. Jak ktoś jest naiwny to jest to jego strata i nie powinien mieć pretensji do całego świata. Używane rzeczy mają to do siebie, że ich stan może być różnie postrzegany, dlatego najlepiej taką rzecz obejrzeć osobiście (są takie opcje przy wysyłce). Jak kogoś boli te 5zł więcej to niech idzie na jakiś pchli targ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 @Przeor, nie wiem, jak sobie wyobrażasz zatwierdzanie przelewu przed admina, chyba, że podasz mu login i hasło do swojego konta... Nic i nikt nie zastąpi zdrowego rozsądku i odrobiny ostrożności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dokładnie, o to mi chodziło, o zdrowy rozsądek. Nic tego nie zastąpi, żadne komentarze ani obostrzenia. A co do zatwierdzania przelewu to chyba nie wziąłeś tego poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Proponowałbym żeby każdy przelew musiał zatwierdzić jakiś mod a najlepiej niech to będzie robił Mieciu Drwij sobie, drwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Właśnie zostałem wywałkowany na 15zł Czy dane itp tego delikwenta można gdzieś umieścić publicznie w wątku na forum ?? Czy to prawnie dozwolone ?? Chciałbym ostrzec resztę...gość chciał mi puścić bloczki shimano...Nowy użytkownik zarejestrowany 1 Maja 2011... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cała giełda powinna być niewidoczna dla nowych użytkowników (do tcyh 20 postów), tak jak np. śnmietnik dla niezarejestrowanych czy profile.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Albo nowi użytkownicy powinni być "niewidoczni" dla osób planujących transakcję przez forum naprawdę wysyłacie kasę zupełnie nieznajomemu, kiedy on mówi, że nie płaci za allegro więc nie wystawi aukcji? Niby 15zł to niedużo, ale niesmak pozostanie nawet po najmniejszej kwocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.