Skocz do zawartości

[Trasa Łódź] zna ktoś jakąś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

jestem nowym użytkownikiem forum. Daniel 23 lata :)

Od 2 miesiecy jestem posiadaczem roweru i chyba sie zarazilem jazda. Czy ktos zna jakas traske w Łodzi lub okolicy ? Lekkie/umiarkowane MTB :) Ostatnio przejechalem zielony szlak w Łagiewnikach/Artutowku i właśnie o takie cos by mi chodzilo bo traska szczegolnie mi sie podobala. Czy jest cos jeszcze takiego zeby wkolko nie objezdzac jednego szlaku ...

Napisano

Siema.

Co do tras to wejdź na strony pedałuj.pl i tam masz pełno różnych opcji ale to wg mnie bardziej na szosówkę bo tułać się po zatłoczonych/ czy po prostu jeżdżonych trasach na rowerze mtb jest raczej nie halo...

Co do łagiewnik to jeżdżę po nich co drugi dzień i generalnie robię tak że wbijam się ze szlaków w różne ścieżki nieoznakowane i jeżdżę gdzie poniesie- tym sposobem dużo nowości a raz nawet w Łagiewnikach :D się zgubiłem.

Bardzo fajną opcją jest dojazd do Tomaszowa Maz. pkp z Łodzi 7zł a tam dużo frajdy jest bo i źródła i bunkry w jeleniu, kopalnia...

Pozdrower.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...