kacz Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Witam Kupilem pulsometr trelock bt 800 i jest ustawianie min. pulsu max. pulsu ale nie wiem ja go wlaczyc zeby pokazywal aktualny puls na wyswietlaczu. Jesl ijest wlaczony to ma to serce na wyswietlaczu a nie mam pojecia jak to wlaczyc.
Mod Team Pixon Napisano 9 Maja 2011 Mod Team Napisano 9 Maja 2011 Jak napiszesz to po Polsku, to myślę że będzie większa szansa że ktoś coś z tego zrozumie. Po pierwsze przeczytaj instrukcję Po drugie załóż opaskę na pierś żeby elektrody odczytały Twój puls.
kacz Napisano 9 Maja 2011 Autor Napisano 9 Maja 2011 No te pdst czynności to zrobiłem, a w instrukcji to wszystko jest ale tego nie. Nie wiem, może to taka prosta czynność i nie umieścili tego tam. Dobrze jak by ktoś co miał z nim styczność mi napisał.
Mod Team Pixon Napisano 9 Maja 2011 Mod Team Napisano 9 Maja 2011 Czy założyłeś opaskę od pulsometru ?
kacz Napisano 10 Maja 2011 Autor Napisano 10 Maja 2011 Tak, tak. Może to jest wina słabej baterii bo przysłano mi go z prawie wyczerpaną, ale działa nadal. Tylko dziwne by było że nie chce się włączyć funkcja pulsu z tego powodu, lub też mogę mieć w pasku wyczerpaną. Wymienię baterie i zobaczę czy coś pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.