Sonix Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam. Przeglądałem ofertę jednego ze sklepów i natrafiłem na hamulec jak w temacie lecz w dwóch różnych cenach i to w tym samym sklepie. Moje pytanie jest następujące jaka jest różnica między tymi hamulcami? Hamulec 1 Hamulec 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Kolor klamki? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Może ktoś ma bardziej konkretną odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja nie widzę różnicy oprócz ceny. Możliwe że są podane dwie oferty (nowsza i starsza) zależne od kursu waluty. Jak kupować to oczywiście ten tańszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek82 Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 to są 2 różne roczniki, droższy nowszy, pewnie bardziej dopracowany, usunięte wady starszego itp, jeżeli dokładnie się przyjrzeć to widac róznice w budowie klamki i korpusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.