popek97 Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Cześć. Od niedawna mam rower http://rowerowy.com/...treet/ns_holy_2 i prosiłbym abyście pomogli mi go odciążyć . Obecnie waży 12,6 chciałbym aby ważył koło 11,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wywal hamulec )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidek Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Na oponach/kołach najwięcej zejdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jak masz koła 26 to chętnie Ci pomoge troche go odchudzić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 tak jak pisze dzidek na oponach zrzucisz moze nawet 200g na sztuce, obręcze też znajdziesz lżejsze. sztyce skróć, mozesz siodełko zamienić na jakiś plastik - bo pewnie i tak na nim nie siedzisz tylko żebyś przy tych wszystkich modyfikacjach nie stracił na wytrzymałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ja w moim dircie mam plastik siodło i szczerze to nie jest źle. nie odczuwam różnicy między normalnym a tym ,,plastikowym".. ostatnio zważyłem na wadze z łazienki to było {cały rower} 11kg z hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Co prawda w takim rowerze na siodełku się nie siedzi ale niektórym większe siodło pomaga przy trikach, więc pytanie jak tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.