Skocz do zawartości

[Wycieczka] Katowice - Wisła 10 maja

ursusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Robiłem trasę 31.03.2011 trasa: Bytom-Żory-Wisła-Przeł. Salmopolska- Szczyrk-Bielsko B.-Pszczyna-Tychy-Bytom. Wg. licznika 204km. Wyjazd godz 8:50 powrót godz 23:20. Pogoda super jak na ostatni dzień marca.

Gratuluje wytrwałości, no ale... Wracając do tematu Wisły. O której będziecie w Pszczynie?

--

Pozdrawiam, M.

Napisano

Gratuluje wytrwałości, no ale... Wracając do tematu Wisły. O której będziecie w Pszczynie?

--

Pozdrawiam, M.

Trudno dokładnie ustalić godzinę,tak mniej wiecej o 11:00 - 11:45

Napisano

Hej "Intruz" masz rację długo, ale spędziłem trochę czasu pod skocznią w Malince no i w samej Wiśle. Potem jeszcze godzinkę posiedziałem na Przeł. Salmopolskiej no i w Szczyrku też trochę mi zeszło. Co do przyjemności z jady miałem jak najbardziej, ale zmęczenie było spore po powrocie. Dajcie czadu do Wisły no i dobrej pogody życzę.

Napisano

No jak na złość mam w tą sobotę wolne od 16 :/ a wyprawa zapowiada się świetnie i pogoda też ;) no nic zostaje mi czekać na następne wypady i zgranie w terminie ;) powodzenia!

Napisano

chętnie dołąc ze po drodze, tyle że dobrze by się byłó umówić wcześniej telefonicznie (tudzież przez GG), żebym wiedział gdzie i o której mam czekać. Najlepiej by było, gdyby Szanownmi Koledzy dali mi znać jak już będą gdzieś w moim rejonie. O ile istnieje taka możliwość oczywiście!

Napisano

Siemka, Ursusek prześlij mi adres Twój mailowy;) Fajnie było podobało mi się. Kolega Terrago napisz jak dalej poszła Ci wycieczka:)

127km u mnie:P

Napisano

To jak coś to prześli ten mail ponieważ na forum nie piszę nazwy paczka troszkę ponad 100MB;)

Wysłałem Ci maila na priv

Napisano

Ursusek wysłałem jeszcze raz teraz już musiało dojść. Hehe no w sumie już się następnej nie umie doczekać:D Jakoś mam parcie na rower:P Tak jak mówiliśmy będzie trzeba wspomóc ekipę z Gliwic i pokazać się w pełnym składzie:D Oprócz tego można pomyśleć nad jurą o czym mówiliście:)

Napisano

Od jutra mam zamiar pokręcic się po okolicznych lasach o ile pogoda dopisze.Panowie czas podbić Gliwice :).Koledzy i koleżanki z Gliwic 21-go jadą nad jezioro do Pławniowic,proponuję dołączyć do ekipy z Gliwic :).Natomiast 28-go proponuję zaliczyć górę Sw Anny,szczegóły w odpowiednim poście króry założyła nasza wspólna koleżanka Bajtourka :)

Napisano

Martwi mnie to że kolega Terrago się nie odzywa.....Napisz jak przebiegła twoja wczorajsza wycieczka z Wisły ?.

U mnie było za######iście. W końcu pojechałem, a niedowiarki naoczne dowody mogą zobaczyć tutaj http://www.facebook.com/group.php?gid=134196479937835 ;) Przed chwilą wróciłem, bo zahaczyłem jeszcze o Czechowcice (ale to już nie na rowerze), dlatego musze się dopiero trochę ogarnąć i zliczyć te nieszczęsne kilometry ;)

No to się ciesze że wycieczka się udała :).Fotek nijak nie mogę zobaczyć bo nie jestem zarejestrowany na durackim faceboku ;)

Napisano

Ursausek: zapodaj e-maila na priv. Barney: deszcz mnie nie złapał, ale i tak nie obeszlo się bez przygó. Kto chce fotki prosze o e-maila na priv

-

Pozdro, M.

No to się ciesze że wycieczka się udała :).Fotek nijak nie mogę zobaczyć bo nie jestem zarejestrowany na durackim faceboku ;)

Ujmę to tak: na szczęście dojechałem w jednym kawałku (chociaż po drodze gdzieś zapodziałem kask), a wieczór zakończyłem buteleczką schłodzonego Carlsberga. Fotki macie tutaj: https://picasaweb.google.com/101663122055685177708/15Maj2011?authkey=Gv1sRgCNaQiay6zI2xQw&feat=directlink

Napisano

ffffotogeniczny zbytnio nie jestem, no ale jak to powiedział jeden z Szanownych uczestników "nie XTR`y napędzają rowery" ;)

--

Pozdro, M.

Napisano

Też byłem tego dnia w Wiśle i nawet chciałem zadzwonić do Janka, ale mój telefon odmówił posłuszeństwa. Bardzo możliwe, że się minęliśmy, akurat przejeżdżałem obok miejsca w którym siedzicie na ławeczkach. Niestety jechałem drugą stroną brzegu bo zgubiłem szlak i już mi się nie chciało wracać;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...