stan96 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Chciałbym żebyście polecili mi rower do enduro/fr do 3000 złotych,mile widzany z amorem z dużym skokiem.Zastanawiałem się nad wyborem tych dwóch modeli;norco sasquatch 2010 i romet mosquito 1 co o nich sądzicie i za jaką cene moge je dostac? z góry dzieki
Rulez Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Nowe czy używne ? Z nowych : http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-6-fr-2010-117014700/
Gitala Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Spróbuję złożyć za te pieniądze co dostanę coś 'pod siebie' szczegół po szczególe : ) . Sprzęt jest jak najbardziej OK nic mu nie zarzucę , nawet z przykrością sprzedaję. Ale brakowało mi tego, aby dosiąść takiego czołgu by ustabilizować się ze wszystkim i wiedzieć co chcę .
Gitala Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Nic mu nie mogę zarzucić , nawet ludzie którzy nie jeżdżą ekstremalnej po lesie to bardzo im się podobał rower ze względu na to jak przyjemnie/gładko się jeździ nawet po mieście. A brzmienie opon przy 40km/h jest po prostu epickie =). Za dużo bym miał teraz do wymiany jak by miał być 100%-towo pode mnie . Poza tym mam pomysł na następny rower (dzięki kupnie temu i wkręceniu się w to wszystko , bez kupna obecnego bajka bym tego nie 'doznał' Edit: Jak nikt nie kupi to nie wiem , liczę na to że znajdę jakiegoś kupca
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.